Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRAGA U TIJEKU

Jeziv zločin u Toulonu: Kroz prozor bačena glava čovjeka

Police Protest - Paris
Ait Adjedjou Karim/ABACA/PIXSELL
01.02.2021.
u 23:53

Prve indicije govore da je žrtva ubojstva beskućnik

Francuska policija uhitila je jednog čovjeka u Toulonu nakon što je oko 15 sati pronađena odrubljena glava čovjeka u kartonskoj kutiji, javlja Le Monde.

Susjedi koji su uzbunili policiju kazali su da je kutija bačena s trećeg kata susjedne zgrade. Policija je ubrzo nakon dojave blokirala cijelo područje. Muškarca koji je živio u stanu iz kojeg je bačena kutija policija je onesposobila elektrošokerom. 

Prema tužiteljici Dominique Mirković, uhićeni francuski državljanin nije poznat policiji po prijašnjim prekršajima, kao ni po terorizmu ili radikalizmu. Prve indicije govore da je žrtva ubojstva beskućnik. Istraga je u tijeku, ali tužiteljica naglašava kako nema govora da se ovdje radi o terorizmu.

Ključne riječi

Komentara 12

IJ
istina___jako_boli
07:57 02.02.2021.

Opet doktori, inzinjeri , profesori treniraju rucne radove. Bit ce toga jos, dok ljudima ne dodje iz dupeta u glavu.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:27 02.02.2021.

Glavosjek je takoreci nacionalni sport islamistickih ekstremista. Kad se hoce kuglati, a nema kugle - zap! Nervozna sablja proradi.

MA
marcellus
08:14 02.02.2021.

Nije terorizam nego se pas posra....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije