Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozljede su bile preteške

Jež kojeg su djeca šutala ipak nije preživio, uginuo je nakon dva dana

jež
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL
1/11
14.03.2019.
u 07:44

Nakon nastave u Osnovnoj školi Bol u Splitu ježa su pronašla trojica starijih učenika koja su ga maltretirali

Maleni jež kojeg su trojica učenika 7. i 8. razreda u ponedjeljak šutala ispred Osnovne škole Bol u Splitu te ga tako teško ozlijedili, nije preživio. Nakon dva dana liječenja antibioticima i infuzijom, ježić je uginuo, pišu 24 sata.

Ježa su ispred škole prije početka nastave pronašla dvojica učenika 4. razreda koji su ga s asfalta sklonili u dvorište. Na velikom odmoru bodljikavu životinju pogurali su dalje u zelenilo, no nakon nastave pronašla su ga tri starija učenika koja su ga maltretirala.

Šutali su ga nogama i iživljavali se nad njime, a jedan od učenika 4. razreda spriječio ih je u tome. Uzeo je ježa i otišao kod prijatelja s kojim ga je i pronašao to jutro te su se njih dvojica odlučili pobrinuti o njemu. No onda je naišla jedna žena koja je ježa odvela kod veterinara jer je vidjela da je u lošem stanju.

O njemu su se brinuli u Splitskim šapama, no nakon dva dana ipak je uginuo.

Ključne riječi

Komentara 24

CV
cvikcange
08:04 14.03.2019.

I sad ti poslušaj "stručnjake" i nemoj ih namlatiti. Što i koga će ovakvi šutat za 5 godina?

DU
Deleted user
08:17 14.03.2019.

Ovo je posljedica epidemije popustljivog odgoja. Ne smijemo kažnjavati djecu da im ne povrijedimo njihovu unutrašnju stabilnost, krhku dušu, što ti ja znam već sve ne...a jedino što djeca trebaju u mladosti je jasna granica, čvrsti odgoj u smislu postavljanja jasnih okvira što se smije a što ne, a to je ljubav. Nije ljubav samo grljenje, ljubljenje, kupovanje sladoleda, blagost i osmijeh.

Avatar Untouchable
Untouchable
07:59 14.03.2019.

mater vam balavu tovarsku hebem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije