Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rajko ostojić

\'Jesu li liječnici krivi za smrt djevojčice, znat će se za pet dana\'

'14.02.2012., Zagreb - Ministar zdravstva i socijalne skrbi Rajko Ostojic otvorio je novo bolnicko krilo Klinike za tumore u Ilici 197. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
12.04.2012.
u 14:20

Ministar Ostojić o tragičnoj smrti 18-mjesečne kćeri obitelji Antunović iz Zagreba

– Čekamo mišljenje krim-policije i histološki nalaz koji će biti gotov za pet dana. Obdukcija i preliminarni nalaz su gotovi. Međutim, čekamo mišljenje kriminalističke policije i histološki nalaz, koji će biti gotov za pet dana – rekao je ministar zdravlja Rajko Ostojić na otvaranju novoobnovljene Jedinice za intenzivno liječenje Opće bolnice Karlovac odgovarajući na pitanje do kuda je stigla istraga o tragičnoj smrti 18-mjesečne kćeri obitelji Antunović iz Zagreba.

Dakle, kada sve to bude završeno, znat će se i jesu li liječnici krivi za smrt djevojčice koja je progutala zrno graha. Nisu je, nažalost, uspjeli spasiti ni liječnici hitne ni specijalisti bolnica Merkur i Rebro.

Komentara 28

TI
tirkizna
16:03 13.04.2012.

Koliko treba vode i vremena da sirovo sjeme graha nabubru i proklija?

LO
loza
14:32 12.04.2012.

Neće biti krivi, a ako će netko biti kriv taj će biti žrtveno janje. Pa pravi krivci će dugovati uslugu nekom. Jel tako sustav u HR funkcionira?

OB
-obrisani-
14:32 12.04.2012.

Nitko ne sumnja u ...\"nazalost tragican slucaju,lijecnici nisu nista krivi\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije