Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne znaju gdje je

Jeste li je vidjeli? Nestala Andreja Kailer (17) iz Duge Rese

andreja kailer
Nestali.hr
01.08.2012.
u 10:30

Andreja je visoka 160 centimetara, svijetloplave kose i očiju, jače tjelesne građe, ovalna lica i ima madež na stražnjoj strani vrata.

Sedamnaestogodišnja Andreja Kailer iz Duge Rese nestala je prije nekoliko dana, točnije 26. srpnja kada je zadnji put viđena na željezničkom kolodvoru u Karlovcu. Policija moli za pomoć građana. Na stranici Nestali.hr navodi se da se djevojka tog dana udaljila iz iz svog doma u Dugoj Resi, Juranovo brdo 6 te da joj se otad gubi trag. Andreja je visoka 160 centimetara, svijetloplave kose i očiju, jače tjelesne građe, ovalna lica i ima madež na stražnjoj strani vrata.

Ako imate bilo kakve informacije o nestaloj djevojci, javite ih u najbližu policijsku postaju, a informacije možete dostaviti i na e-mail adresu: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar lady_chantal
lady_chantal
12:24 01.08.2012.

Bacila je sve niz rijeku i pošla u neki bolji svijet.

Avatar lady_chantal
lady_chantal
13:15 01.08.2012.

olovka je napisao/la: budalo jedna , zar ima boljeg svijeta od demokratskr hrvatske i to jos u EZ. ---------------------------------------------------------------------------- demokracija u HR dođe nešto kao vladavina naroda gdje baš od srca svak narod prca =) S ribama je najbolje Isteste price mi pletu svi A savjeti bez pameti Topla klima mi stima Vino, bor, maslina Biznis, lova, politika Sve me skupa i ne zanima A ova cipela stara Tijesna je postala

OL
olovka
13:06 01.08.2012.

budalo jedna , zar ima boljeg svijeta od demokratskr hrvatske i to jos u EZ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije