Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠIRENJE ISTRAGE PROTIV MILAKOVIĆA I DRUGIH

'Jel' mene ko' pita ako mi padne 50 kila? Sad sam čovjeku stan uzeo jer nije imao da plati...'

02.09.2023.
u 17:00

S ovim zadnjim proširenjem istrage Milakovićeva zločinačka grupa broji  20 ljudi, a među onima na koje je sada istraga proširena su Gavrić, Krvavica, Dejan Novak, koji je optužen i u akciji Tebra. Milaković, Jandrić, Zdenjak i Andabak su u istražnom zatvoru od ranije, Štimac je na izdržavanju kazne, a USKOK sada traži određivanje istražnog zatvora za sedmoricu osumnjičenika, dok se preostalih osam brani sa slobode, jer USKOK smatra da nema osnova za njihove pritvaranje.

Komentara 14

ST
struky3_
17:34 02.09.2023.

Sad će skočit odvjetnici da se izuzmu dokazi. Zato jer mjere prisluškivanja nisu bile dovoljno "obrazložene". Za uhođenje kriminalaca potrebno ti je "obrazloženje". Znači dokaz koji je živ dokaz nije dokaz. Po fiškalsku. Da se ispovraćaš..

SA
Sarma
22:21 02.09.2023.

Mi gradjani Rep. Hrv. Plačamo sudce , i cijelokupni sistem , da bi ovakvi , ovakva ljudska govna slobodno šetala po Hrvatskoj , i nama se smijala u lice. LUD SAM!!!

DU
Deleted user
00:09 03.09.2023.

Evo posla za Pavasovica, Nobila i druge djavolje odvjetnike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije