Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jedina zemlja koja može zaustaviti Putina to ne želi učiniti. Zašto?

25.02.2023. u 14:47

Bez aktivne potpore Pekinga Putin bi bio u daleko težoj situaciji nego što jest, s obzirom na to da je upravo zahvaljujući trgovinskoj i energetskoj suradnji s Kinom uspio barem djelomično nadoknaditi gubitak zapadnih tržišta, premda se taj proces ne odvija bez problema.

Komentara 45

DU
Deleted user
17:58 25.02.2023.

Kini dobro ide, ali kako je sve podložno promjenama, moguće je da se neugodno iznenade. Njihov jučerašnji, dugo najavljivani adut/mirovni prijedlog pokazao se kao razočaravajući blef. Možda oni o kojima više ovise uspiju pronaći koji svoj adut, pa im ga odigraju. Jučer sam citirao njihovu svježu uznemirenost ukoliko bi EU planirala ikakva ulaganja na Tajvanu. Hoću reći tim primjerom - svi su u ovom preslagivanju ranjivi, pa i oni. Koliko god se osjećali sigurno.

Avatar Idler
Idler
16:12 25.02.2023.

Zato kaj Rusija snižava cjene energenata i polahke postaje ovisna upraf o Kini !

MO
morskival
15:16 25.02.2023.

Kinezi su svojim prijedlogom od 12 točaka podržali rusiju i s time su stali na stranu Rusije i poslali zadnje upozorenje americi. Ameri bi trebali malo razmisliti jer ovako ne mogu pobijediti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije