Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jedan vozio u krivom smjeru, drugi čak 142 km na sat u naselju

auto cesta
arhiva VL
Autori: hš/VLM, imz
06.12.2009.
u 12:08

Od Zagreba prema Karlovcu uočen je u subotu navečer automobil koji je vozio u suprotnom smjeru, o čemu je Županijski centar za obavješćivanje u Karlovcu u 23.19 sati primio dojavu od građana.

 

Koprivnički prekršajni sud bio je veoma blag prema 28-godišnjaku koji je selom Vlaislavom u subotu oko 15 sati projurio brzinom od 142 kilometra na sat, iako je ograničenje 60.

Policija je zaustavila i uhitila vozača te ga je privela dežurnome sucu koji ga je kaznio samo sa 15 dana uvjetnog zatvora. Mladić tako neće platiti novčanu kaznu, ostat će bez dozvole na šest mjeseci. Prije dva tjedna Davorin Pevec, sin vlasnika trgovačkog lanca, nije bio takve sreće. Kroz naseljeno mjesto vozio je 144 km na sat i zaradio globu od 12.000 kuna.

Još jedan nesmotreni vozač mogao je izazvati nesreće, no srećom sve je prošlo bez posljedica. Na autocesti kod Draganića, u kolničkom traku prema Karlovcu uočen je u subotu navečer automobil koji je vozio u suprotnom smjeru. Policija je blokirala promet od Jastrebarskog prema Karlovcu, no vozač nije pronađen.

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar punkufer
punkufer
12:59 07.12.2009.

\"Koprivnički prekršajni sud bio je veoma blag \" ZAŠTO? Molim novinare da priupitaju suca zašto se tolerira takvo ponašanje. Zar treba nekoga zgaziti da se nešto poduzme?

Avatar Jana
Jana
12:19 06.12.2009.

Za neke osobe ipak nije auto Bolje ostanu na magarcu!

DU
Deleted user
14:46 06.12.2009.

pa vozio je i Puljić preko 200 iiiiiiiiiiiiiiiii ?? ne opravdavam, ali ostali su se samo ugledali na nedodirljive.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije