Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNICI

Jedan optužen jer je ženu zlostavljao i zatočio je u stanu, a 74-godišnjak pritvoren jer je mlatio 67-godišnjaka

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
18.08.2023.
u 08:39

Optužnicu je pak zaradio 53-godišnjak kojeg ODO Pula tereti za obiteljsko nasilje i protupravno oduzimanje slobode. Tereti ga se  da je od proljeća 2022. do početka lipnja 2023. na području grada Pule, gotovo svakodnevno fizički nasrtao na svoju izvanbračnu suprugu

Za nanošenje teške tjelesne ozljede osumnjičen je 74-godišnjak koji je zbog toga ispitan na ODO Pula. Sumnjiči ga se da je 11. kolovoza u Puli udario 67-godišnjaka u glavu, uslijed čega je ovaj pao na tlo gdje ga je 74-godišnjak nastavio udarati pri čemu ga je teško ozlijedio.  Nakon što je uhićen i ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred  suca istrage Županijskog suda u Puli koji mu je  odredio istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Na ODO Pula ispitan je i 32-godišnjak koji se sumnjiči za prijetnju. Njega se sumnjiči da je 8. kolovoza u Medulinu narušavao javni red i mir, pri čemu se samoozlijedio. No kada su mu policajci i medicinski tehničar koji su pozvani na mjesto događaja, pokušali pomoći, vrijeđao ih je, a medicinskom tehničaru koji mu je pružao pomoć je prijetio smrću. I njemu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

VEZANI ČLANCI

Optužnicu je pak zaradio 53-godišnjak kojeg ODO Pula tereti za obiteljsko nasilje i protupravno oduzimanje slobode. Tereti ga se  da je od proljeća 2022. do početka lipnja 2023. na području grada Pule, gotovo svakodnevno fizički nasrtao na svoju izvanbračnu suprugu. Prijetio je da će je ubiti, razbijao je razne predmete po stanu, a tereti ga se i da joj je  početkom lipnja 2023. postavio zapreke na vrata kako bi joj onemogućio izlazak iz stana i slobodu kretanja. Tužiteljstvo je u optužnici tražilo da mu se produlji istražni zatvor koji mu je nakon uhićenja određen zbog opasnosti  od ponavljanja djela.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije