Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDIN

Jedan držao prodavačicu, ostali s polica krali žestice, cigarete, sladoled...

Ilustracija policije u Varaždinu
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/3
10.10.2019.
u 16:16

Sve artikle stavili su u kartonske kutije i odnijeli sa sobom.

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je dvojicu uhićenih muškaraca u dobi od 37 i 28 godina zbog razbojništva.

Postoji osnovana sumnja da je 37-godišnjak 3. listopada u prodavaonici u mjestu Radovec rukama uhvatio prodavačicu i čvrsto ju držao, rekavši joj da će uzeti stvari iz prodavaonice bez plaćanja. Za to su vrijeme 28-godišnjak i 30-godišnjakinja ukrali s polica žestoka pića, cigarete, sladolede, mesne proizvode, deterdžent i pivo ukupne vrijednosti oko dvije tisuće kuna.

Sve artikle stavili su u kartonske kutije i odnijeli sa sobom. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela. 

VIDEO Njemačka policija na mjestu pucnjave u Halleu

Komentara 5

LI
liliZG
16:29 10.10.2019.

ekipa čiju nacionalnost ne smijemo spominjati?

Avatar Forest Trump
Forest Trump
18:33 10.10.2019.

Možda su mislili da se tako realiziraju vaučer socijale . Dođeš u dučanu i uzimaš šta trebaš za DC-9

DE
DeKa
16:46 10.10.2019.

Ganci!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije