Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlada ga proziva za politikantstvo
Povratak na članak

Bivši ministar podigao prašinu: Je li trebalo potpisati deklaraciju sa Srbijom?

Kovač tvrdi da je to bila podvala predsjednici, a izvori bliski Vladi poručuju: Ne treba stvarati dojam o podjelama u hrvatskoj vlasti

Komentari 80

DU
Deleted user
10:44 22.11.2016.

Prije svega moramo znati da je Srbija neprijateljska država prema Hrvatskoj, prema Hrvatima i prema pomisli da Hrvati imaju državu. Svi političari Hrvati čast izuzecima su naivni i može se reći ni da nisu političari nego klimatori, o one Hrvate političare koje Srbi nazivaju sebi svojstvenim imenima su pravi političari. Povijest toga teče od Ante Trumbića , Supila sve do 1990.g. Samo jedan političar u skupštini jugoslavije je rekao laku noć Srbima. Da nije bilo gigantske pojave Franje Tuđmana sada bi mi učili plesne korake žikina kola. Ovi današnji političari Hrvati su premaleni ispod zvijezda da bi ihs ekomentirali posebno kad je u pitanju Srbija i srpska politika. Tako Srbima koji žive kod nas tepaju hrvatski Srbi, hrvatski Srbi, terorizam nazivaju pobuna, dnevnik počima riječima npr. Vukovar je razoren 1991. g, a ispravno je Srbi su Vukovar 1991.g sravnili sa zemljom.etc.etc

VL
PR
pricalica
11:17 22.11.2016.

Bojim se da niti novi ministar D. Stier nije dorastao bizantskoj srpskoj politici.

VL
HR
hrvatska91
11:05 22.11.2016.

Nije. Ništa sa Srbijom više se ne smije potpisivati. Sve je to zamka koja vodi ka ugrozi nacionalnih interesa !

VL
MI
miso
12:04 22.11.2016.

''...izvori bliski Vladi poručuju: Ne treba stvarati dojam o podjelama u hrvatskoj vlasti''. ... Te podjele stvarno postoje. Zato nema potrebe stvarati takve dojmove, već to jasno reći!

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
12:59 22.11.2016.

Nije nikakva tajna da je Hrvatska diplomacija tanka, vrlo tanka, i nedorasla izazovima s kojima se svakodnevno suocava. Srbi su se iz jednog osvajackog rata u kojem je poginulo preko 100 tisuca ljudi i preko milijun raseljeno, izvukli sa statusom zrtve! I danas diktiraju uvjete zrtvama svoje agresije! A ovo na sto Miro Kovač upozorava, to samo pokazuje da postoje ozbiljne rupe u nacinu funkcioniranja vlasti. Pripremati i potpisivati medjunarodne ugovore bez znanja ministra vanjskih poslova je u najmanju ruku neozbiljno i diletantski. Mozda se Hrvati jednog dana probude i saznaju da je predsjednik ili premijer potpisao kapitulaciju dok je ostatak vlade bio na ljetnom odmoru...

VL
DU
Deleted user
11:11 22.11.2016.

Predsjednica je upisala doktorat iz Međunarodnih odnosa. Kakva podvala, jasno je znala što potpisuje. Inače treba odustati od doktorata.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
11:37 22.11.2016.

Predsjednica se opet po ne znam koji put potvrđuje za predstavnika UNa i NATOa umjesto Predsjednice Republike Hrvatske.

VL
MO
morituriite
11:50 22.11.2016.

Naravno da nije trebalo potpisati deklaraciju. A Kolinda je već prošlost i sad se samo čekaju izbori da se to i službeno potvrdi. Tako će epski ispušiti izbore da je čak pomalo i sažalijevam. Koje teško razočaranje od žene! Ona je izbore izgubila u travnju ove godine, a ova deklaracija sa Srbijom je samo nastavak niza pogrešaka. Sigurno da se od svog silnog sluganstva jadnica i ne sjeća što je napravila u travnju, ali sjećamo se mi tvoji birači i račun ćemo ti, Kolinda, ispostaviti na dan izbora. I tebi i briselskoj ekipi Andreja Briselca. Stoga bolje počni tražiti drugi posao.

VL
DU
Deleted user
13:34 22.11.2016.

Sve potpisane ugovore sa Srbijom staviti na led.Dok ne plate ratnu odštetu,dok ne priznaju agresiju na Hrvatsku, dok se duboko ne ispričaju za zločine koje su počinili nad hrvatskim narodom, dok ne ne zatraže oprost od hrvatskog naroda.Dakle, zauvijek.

VL
ZG
zorbas.grk
12:05 22.11.2016.

Igrate se vi igrate svi zajedno sa hrvstskim narodom !! Sve same umišljene veličine a teške neznalice i saboteri !!

VL
BO
boris
11:31 22.11.2016.

Zaista cudno da potpisuju predsjednica i jedan nizi funkcionar neke drzave. Pa naravno da je podvala. Sada u ime jedinstva nitko nece da prizna. Tocno je da ima dosta naivnih politicara

VL
Avatar Musashi
Musashi
12:33 22.11.2016.

Povijest, koja je učiteljica života, nas uči da je Srbija već preko 100 godina na Balkanu igrač iz političke i vojne sile u službi velikih sila, igrač koji kroz te usluge gura i svoje interese na ovim prostorima-lokalno, koje su joj plaćali teritorijima i porobljavanjima susjednih naroda. Ujedno je to zemlja koja predbacuje drugima, naročito zapadnim silama koje igru iz političke i vojne sile igraju globalno. Trenutno se dodvorava Rusiji, starom sponzoru, koja također igra globalno iz pozicije političke i vojne sile. Dakle, ako si sam igrač iz političke i vojne sile lokalno a predbacuješ to jednom igraču koji igra istu igru globalno i ujedno se dodvoravaš drugome koji igra istu igru radiš to samo za neki interes a to može biti jedino da od to igrača na globalnoj razini očekuješ da te podrži kada ćeš opet zaigrati neku igru lokalno. Da neka igra nije Srbiji i dalje na pameti ne bi igrala zaplotarski i sa figom u džepu sa susjedima i ne bi protiv njih vodila „specijalni rat“, točka, the end…

VL
GE
genex
10:48 22.11.2016.

predsjednica previše solira i to potpisivanje je bila velika greška.vidjeli smo kako su nam se srbi zahvalili nakon toga kroz neviđenu verbalnu agresiju.

VL
FN
Fr@njo
11:56 22.11.2016.

ta deklaracija koju je potisao depilirani, vrijedi isto kao i frtail role zewa papira.poslije feste kod Mamica , na predsjednicu treba jako paziti.

VL
FM
fmihoci1
12:58 22.11.2016.

proložanac: ... suptilne li su razlike između "žikinog kola", "euronijskoga uni podaničkog kola", "kola dvijestotine hrvatskih obitelji" ...

VL
CI
cinbenik
13:01 22.11.2016.

A upadala je u urede puno leganije biranim ministrima i radila neprijateljstva,i to jos svetim Vukovarskim braniteljima i njihovim potomcima...To je ZNAla,a iz satora nije izlazila dok se nije zatvorio,o ovom nista nije znala,zbog ispita na faxu......Nikom nista ,vazno je samo da totalitarista i boljsevik Josipovic ili Mesic,to nikada nisu i nebi napravili na takav nacin,ali ih lazno domoljublje na kriz razapinje,pa ce vjerovatno biti krivi i za ove HDze totalitarne poogreske i unistenje Hrvata.

VL
KU
Kung
14:26 22.11.2016.

Biserka ostaje Biserka...

VL
PR
Prometeus
14:33 22.11.2016.

Postovana gdo Grabar Kitarevic. Jedan puta se svaka osoba moze prevariti. To se zove biti naivan. Ali ako je osoba dva puta prevarena, onda se to zove glupist. Jedan sam puta glasao za vas i nikada vise. Ponizili ste Hrvatsku i time izgubili glasove moje obitelji i mene. Radite u ime i za racun inozemnih gospodara, a ne za racum hrvatskih gradana. STIDITE SE!!!!!

VL
M3
Miške 3
12:33 22.11.2016.

A zašto ne bi potpisala, kad je druženje bilo tako lijepo, a isprobana je Diorava haljinica, pa ona nikad ne čita ni ne zna što potpisuje. Dosta joj je da mora čitati na blesimetar i držati grimasu univerzalnog smjehuljka. A i dan je i lijep, u daljini je mirisala pljeskavica za domjenak.

VL
Avatar Mamlazac
Mamlazac
11:44 22.11.2016.

Savetnik sova, predsjednica mora dati ostavku nakon drugog mandata.:-)))

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.