Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽARILE SE DRUŠTVENE MREŽE

Jandroković komentirao Raspudićev nastup: 'Ja imam troje djece s istom ženom'

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
24.05.2020.
u 17:22

Mnogi su komentirali kako je prije samo nekoliko dana javnost je bila zaprepaštena zbog riječi koje mu je uputio predsjednik SDP-a Davor Bernardić zbog kojih je i sam Jandroković najavio tužbu, samo kako bi sam iznenadio sa svojim riječima.

Tijekom svojeg gostovanja u HRT-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2' filozof i književnikl Nino Raspudić otkrio je kako se pridružuje Mostu i kako ne zna na kojoj će izbornoj jedinici biti jer lovi  - Gordana Jandrokovića. Nije trebalo dugo čekati na reakciju političkog tajnika HDZ-a koji je gostovanje komentirao na svojem Facebook profilu. 

"Nisam gledao. Bio sam kod kćeri na ručku. Naime, imam troje djece... s istom ženom" - naveo je u statusu otvoreno aludirajući kako Raspudić ima jedno dijete s prvom ženom, a jedno s drugom. 

Društvene mreže su se užarile zbog Jandrokovićevih riječi. Mnogi su komentirali kako je prije samo nekoliko dana javnost je bila zaprepaštena zbog riječi koje mu je uputio predsjednik SDP-a Davor Bernardić zbog kojih je i sam Jandroković najavio tužbu, samo kako bi sam iznenadio sa svojim riječima. 

Donosimo neke od najzanimljivijih reakcija. 

- Kakav fajt na pseudo-desnici 🤣🤣 Jandroković poteže teško oružje.... Sljedeća runda: DNA analize očinstva.... Uf, a ja tek jučer otkrio Raspudićevu aferu - komentirao je Oleg Maštruko

- Ovo je nisko i jadno. Neki dan smo prozivali Beru zbog primitivne retorike prema Jandrokoviću i sad ovo od Jandrokovića - ustvrdila je poznata novinarka Iva Puljić Šego. 

- Na izborima ćemo biti sukandidati, svaki sa svojom opcijom, a protiv zajedničkog protivnika! O mnogim stvarima isto mislimo, a o nekima potpuno različito! I to tako treba biti! Tumačit ćemo svoje ideje, ali pristojno, argumentirano i dostojanstveno!
To je utakmica protiv tisuća kloniranih Jandrokovica, ekipe koja ne preza i od najnižih primitivnih udaraca kako bi održala svoje sinekure i klijentelistički kartel! Zato je ultimativno potrebno srušiti ih! Sad’ ili nikada! - naveo je Igor Peternel. 

Komentara 96

MI
Milas
17:40 24.05.2020.

Jandrokovic valjda ukazuje na cinjenicu da je Raspudic konzervativac a kao takav razvod bi mu morao biti stran. Drugo, ova izjava ipak nije ni blizu po degutantnosti u usporedbi s rektalnim alpinistom. Tu Bero fakat vodi,

Avatar MK3
MK3
18:28 24.05.2020.

Reće Marakeški Istanbulac... U prepucavanju Jandroković vodi 1:0 - no čime legitimira vlastite političke ambicije stvarno nikome nije jasno (Sanader je jednom rekao da mu je Mr. Chapter 16 trebao kao Baby-Face) - možda bolje objasni kako pored onih par preferencijskih glasova sebe vidi kao predsjednika Sabora a Referenduma se boji kao vrag Tamjana...

TH
than
17:34 24.05.2020.

Ispadne Jandroković veći katolik od Raspudića hehehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije