Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obraćanje putem Facebook profila

Jandroković: Milanovićeve izjave nas vode direktno u kaos koji je sve samo ne smiješan

Zagreb: Gordan Jandroković objavio gdje se seli Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/12
19.03.2024.
u 14:01

"Držimo se čvrsto stvarnosti i gradimo Hrvatsku kakvu zaslužujemo"

Dok neki vole misliti da je politika igralište za njihove egotripovske izvedbe, podsjećam - Hrvatska se voli i gradi djelima, a ne praznim riječima i destruktivnim cirkusima. U trenucima kada Milanović i njegovi istomišljenici iz SDP-a pokušavaju razmontirati pravni poredak, riskirajući legitimitet izbornog procesa, važno je podsjetiti da je politika rad za javno dobro - napisao je danas na svom Facebook profilu predsjednik Sabora Gordan Jandroković referirajući se na aktualna politička zbivanja koja su se gotovo pa užarila od prošloga petka kada je predsjednik države Zoran Milanović objavio svoju kandidaturu za premijera, što je uoči samih parlamentarnih izbora izazvalo popriličan političko-društveni potres čije se podrhtavanje još uvijek osjeća, da bi jučer zbog svega reagirao i Ustavni sud

- Zaboravite na kratkotrajnu zabavu koju pružaju Milanovićeve izjave. One nas vode direktno u kaos koji je sve samo ne smiješan, posebno kada rezultira recesijom, manjim plaćama i mirovinama te općom nestabilnošću. Njegova 'diverzija' ima cijenu, i to visoku - povratak u doba kada je Hrvatska bila samo još jedna priča o propuštenim prilikama. Nemojmo dopustiti da 'država-slučaj' postane naša stvarnost. Usprkos popularnom mišljenju, uspješna politika je ona 'dosadna' politika koja donosi predvidljivost, rad na projektima i bolji život za sve nas. Predvidljivost i rad, a ne cirkus i neizvjesnost, temelji su na kojima gradimo normalnu, europsku Hrvatsku. Ne dajmo se zavesti. Velike fraze donose male rezultate. Naš put? To su djela, ne riječi. Stabilnost, a ne kaos. Boljitak, ne regresija. Držimo se čvrsto stvarnosti i gradimo Hrvatsku kakvu zaslužujemo - poručio je Jandroković putem Facebooka. 

VIDEO: Milanović u Veloj Luci o Ustavnom sudu "Takvi su seljačine i nepismeni"

Komentara 8

NK
Najam krova
14:49 19.03.2024.

Lažljiva Zagrebčanka

DO
doktorica
14:35 19.03.2024.

mi smo već u kaosu,cijene rastu brže od mirovina i plaća,uvoz raste,domaća proizvodnja je totalno zanemarena,gospodarstvo je koma.Nikad gore gosp.J.Pustite te igre i kažite ljudima istinu.

SS
simpatican.simpa
17:02 19.03.2024.

Usput ekipi koja toliko zagovara AP-a gdje su one silne milijarde pokradenih, npr. INA, Agrokor, Žalac, Rimac,.Tolušić,....ajmo budite malo domoljubi, nije tu važan Milanović, već hrvatski narod koji brutalno opljačkan i uništen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije