Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRHOVNI SUD

Jalšovečki je Dobronićeva zamjenica, a u timu su još Mrčela, Katić, Kontrec i Pajalić

Zagreb: Hrvatska odvjetnička komora okruglim stolom obilježila VIII. Europski dan odvjetnika
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/4
21.12.2021.
u 16:30

Dvojica potonjih su i dosad obnašali tu funkciju

Predsjednik Vrhovnog suda Radovan Dobronić, nakon što je pribavio mišljenje Opće sjednice, donio je 13. prosinca Godišnji raspored poslova sudaca i sudskih savjetnika, službenika i namještenika za 2022. godinu koji stupa na snagu 1. siječnja 2022. godine, priopćeno je s Vrhovnog suda.
 
Za zamjenicu predsjednika Vrhovnog suda određena je sutkinja Gordana Jalšovečki, predsjednik Odjela za praćenje europskih propisa i sudske prakse sudova pri Vijeću Europe i Europske unije je sudac dr. sc. Marin Mrčela, izv. prof., voditelj službe evidencije sudske prakse je sudac Dragan Katić, predsjednik Kaznenog odjela je sudac Damir Kos, predsjednik Građanskog odjela je sudac Damir Kontrec, dok je glasnogovornik sudac Željko Pajalić.

Dvojica potonjih su i dosad obnašali tu funkciju.

>> VIDEO EK prihvatio propis o COVID potvrdama: Vrijedit će devet mjeseci, s boosterom bez ograničenja


 

Komentara 1

Avatar lapolapo
lapolapo
17:43 21.12.2021.

Čestitke gđi.Gordani,ako može pročitati presudu VS, REVr 1031/14-2 (gdje je tu sudska praksa) radnik radio 13 godina ,bez opomene i propusta u radu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije