Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

J. Kosor u Varaždinu: Danas se ne želim baviti Čačićima

Jadranka Kosor (1)
Foto: Marko Jurinec/Pixsell
1/3
17.11.2011.
u 17:33

Predsjednica HDZ-a u Varaždin je stigla s kandidatima HDZ-a za III. izbornu jedinicu, koji su ispred crkve sv. Nikole zapalili svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje.

– Teško bih u ovoj večeri, kad sam pozvala sve da se sjete vukovarskih branitelja i žrtve Vukovara, mogla na bilo koji način komentirati gospodina Čačića jer njegov način vođenja politike, kada u svakom trenutku iskazuje prezir prema drugim ljudima i u svakom trenutku želi poniziti druge ljude, nikoga ne iznenađuje. Dopustite da se u ovoj večeri ne bavimo Čačićima nego da se posvetimo hrvatskim braniteljima, Vukovarcima i žrtvi Vukovara – rekla je danas u Varaždinu premijerka i nositeljica liste HDZ-a Jadranka Kosor, komentirajući to što ju je danas, također u Varaždinu, Radimir Čačić nazvao "jadnom".

U Varaždin je stigla s kandidatima HDZ-a za III. izbornu jedinicu, koji su ispred crkve sv. Nikole zapalili svijeće u spomen na poginule hrvatske branitelje. Komentirala je i napise o nezadovoljstvu varaždinskog HDZ-a mjestima na listi te o navodnim ostavkama čelnih ljudi HDZ-a Varaždina i Varaždinske županije te županijske Mladeži HDZ-a Tomislava Kezelja, Ivana Hermana i Vlatka Vukovića.

– Nema nikakvih dvojbi, ima samo medijskih nastojanja da se HDZ-u što je moguće više našteti. HDZ je jači nego ikad – rekla je Kosor. Kako bi potvrdili dobre odnose, Tomislav Kezelj predsjednicu stranke tom je prigodom i zagrlio. Osvrnula se i na izjavu izvjestitelja za Hrvatsku Europskog parlamenta Hannesa Swobode da Hrvatska treba nastaviti s reformom pravosuđa.

– Vrlo sam ponosna i zadovoljna što je vanjskopolitički odbor Europskoga parlamenta danas potvrdio da će Hrvatska 9. prosinca potpisati ugovor. Svaki dan govorimo da na pravosuđu moramo i dalje raditi, da su procesi koje smo pokrenuli prije dvije godine nepovratni i da borba protiv korupcije i kriminala mora doći do svakoga tko se ogriješio o zakon, bez obzira na to je li netko član HNS-a ili SDP-a, jer je HDZ tu borbu otvorio. Nema nikakvog prijepora između onoga što govori Swoboda i onoga što govorimo mi u Vladi – kazala je J. Kosor.

Upitana da komentira to što je HDZ tražio ostavku Gorana Habuša na mjesto gradonačelnika Varaždina, a u vlastitoj stranci ima istu situaciju, jer je, navodno, načelnik Donje Voće pijan slupao auto i još k tome zamolio kolegicu da kaže da je ona vozila kako bi izbjegao odgovornost, J. Kosor samo je rekla:
– Nemamo istu situaciju, to je naprosto laž i ne može se uspoređivati sa situacijom gospodina Habuša.

Komentara 31

JO
JohnDoe
17:50 17.11.2011.

Sve je laž....i da nisu podnijeli ostavke...i da nije slupao passat cc ... i da imamo na prva dva mjesta likove koji nemaju nikakve veze s našom županijom... svi smo mi idioti i nemamo pojma...ali da je Kezelj čovjek kojii ima obraz bacio bi svoju HDZ knjižicu Jaci na stol, pa se nek friga...ali sve je laž i mi smo dezinformirani...

OB
-obrisani-
18:04 17.11.2011.

bravo premijerko cuvajte se ***imira na cesti

Avatar florenz
florenz
20:59 17.11.2011.

Znači, opet je na redu g. Milanović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije