Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ STRADALIH

Izravni sudar kod Jadranova izazvao vozač iz BiH

sudar2
Anton Ficko/VLM
29.03.2010.
u 17:54

Vozač seat leona bosanskohercegovačkih oznaka vozeći u smjeru Rijeke upustio se u pretjecanje kolone i izravno sudario s fordom fusion riječkih registarskih oznaka koji je iz suprotnog smjera vozio D. P. (50) iz Jadranova.

CRIKVENICA - Srećom bez ljudskih žrtava prošla je teška prometna nesreća koja se dogodila u ponedjeljak oko 16 sati na magistrali iznad mjesta Jadranova.

Troje sudionika nesreće prošlo je "samo" s tjelesnim ozljedama i hospitalizirani su u riječkom KBC-u. Prema policijskom izvješću i priči očevidaca, vozač seat leona bosanskohercegovačkih oznaka vozeći u smjeru Rijeke upustio se u pretjecanje kolone i izravno sudario s fordom fusion riječkih registracija koji je iz suprotnog smjera vozio D. P. (50) iz Jadranova.

Od siline udarca oba su se automobila zarotirala i zaustavila svaki u obrnutom smjeru u kojemu su se do tada kretala. Razbijeni dijelovi rasuli su se cijelom širinom kolnika, pa je zbog očevida policija preusmjerila promet preko Jadranova na sat i pol.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije