Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Izgorio autobus u Jalžabetu, radnici na vrijeme pobjegli iz njega

U poduzetničkoj zoni Jalžabet izgorio autobus, nema ozlijeđenih
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
15.10.2021.
u 10:29

Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed propuštanja goriva na djelu razdjela prema motoru

U Ulici Marijana Mlinarića u Jalžabetu jučer oko 13.35 sati izbio je požar na autobusu u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Jalkovcu, izvijestila je danas PU varaždinska. Srećom, ozlijeđenih nije bilo.

Policija ne navodi jesu li u vrijeme nastanka požara u autobusu bili i putnici ili samo vozač. Prema neslužbenim informacijama, u autobusu su bili radnici jedne tvrtke. Požar su ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin.

Video: Požar autobusa u Jalžabetu (Snimio čitatelj)

Policijski službenici obavili su očevid kojim je utvrđeno da je do požara došlo uslijed propuštanja goriva na djelu razdjela prema motoru, nakon čega se vatra proširila na gorive dijelove motora i unutrašnjost kabine. Materijalna šteta procjenjuje se na više od 100.000 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije