Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oprez zbog vrućina

Izdana upozorenja, kuhat ćemo se na viskom temperaturama. Uskoro stiže promjena

Vrijeme
Foto: DHMZ/PIXSELL
1/3
29.06.2021.
u 07:20

Prema prognozi DHMZ-a u srijedu će također biti većinom sunčano, vruće i suho, a od četvrtka na kopnu nestabilnije

Utorak nam donosi pretežno sunčano i vruće vrijeme. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu i jugo, prema otvorenom moru i umjereno jako. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 31 do 36 °C.

Upaljen je narančasti Meteoalarm za Zagrebačku, Osječku i Karlovačku regiju. 

Foto: DHMZ

Prema prognozi DHMZ-a u srijedu će također biti većinom sunčano, vruće i suho, a od četvrtka na kopnu nestabilnije. Lokalno su u četvrtak u unutrašnjosti mogući intenzivniji pljuskovi praćeni grmljavinom, prolazno olujnim vjetrom, a ne može se isključiti ni mogućnost tuče, ponajprije u gorskim i središnjim područjima.

U petak u unutrašnjosti mjestimice kiša, a popodne lokalnih pljuskova može biti većinom u Lici i u unutrašnjosti Dalmacije. Na Jadranu će se zadržati većinom sunčano i suho vrijeme, a poneki pljusak moguć je ponajprije od četvrtaka na sjevernom dijelu. Na kopnu će umjeren jugozapadnjak u četvrtak okrenuti na sjeverni vjetar. Na Jadranu nakon većinom umjerenog juga i jugozapadnjaka, u četvrtak će zapuhati sjeverozapadnjak, pod Velebitom i bura. Temperatura na kopnu u padu, a na moru bez značajnije promjene.

Video: Evo kako rashladiti automobil tijekom ljetnih vrućina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije