Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJAJU IZ DORH-A

Izdan europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Ivica Todorić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/5
23.10.2017.
u 18:59

Daljnje radnje provode se sukladno zakonskim odredbama, priopćeno je iz DORH-a.

Županijsko državno odvjetništvo je u ponedjeljak izdalo europski uhidbeni nalog (EUN) za Ivicu Todorića protiv kojega je određen istražni zatvor i pokrenuta istraga, a nedostupan je hrvatskom pravosuđu.

- Županijsko državno odvjetništvo u okviru poduzimanja radnji iz svoje nadležnosti, sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, izdalo europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina - izvijestila je u ponedjeljak glasnogovornica Državnog odvjetništva Martina Mihordin, navodeći da se daljnje radnje provode sukladno zakonskim odredbama.

- Temeljem zaprimljenog Europskog uhidbenog naloga Županijskog državnog odvjetništva u Zagrebu, policija poduzima mjere traganja prema prvookrivljenom hrvatskom državljaninu (1951.) na međunarodnoj razini. Poduzimaju se sve zakonom predviđene mjere s ciljem uhićenja osobe u svrhu osiguranja prisutnosti okrivljenika u kaznenom postupku - piše u priopćenju MUP-a, javljaju iz 24 sata.

Komentara 23

PA
pan-am
19:06 23.10.2017.

Nedaj se Ivo ,skladištari i blagajnice koji su radili i rade za minimalac su uz tebe ,pa makar pocrkali od gladi ,ti si naš KIM JONG UN!!!

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
19:28 23.10.2017.

Kažu da put do Marsa traje sedam mjeseci... do tamo je mogao stići koliko ste mu prednosti dali.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
20:16 23.10.2017.

Kako narodu sapunaju oči ovo je pre sramotno, dajte molim vas pa znaju oni šta im je komandant danas ručo a ne da neznaju gdje se nalazi, oni ga sakrili od rusa i sad ga kao traže okolo, bože dragiragi svašta čovijek čuje, možete vi te fore prodavat narodu al rusima sigurno ne, naće ga oni kad tad, ja bi osobno volio da ga nikad ne nađu al naći će ga, ne sramotite se pred svijetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije