Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove linije

Iz Rijeke u London i Stockholm Ryanairovim avionima

rayanair01
Goran Kovačić/PIXSELL
03.02.2011.
u 16:02

Danas je u Rijeci potpisan i petogodišnji sporazum o udruživanju sredstava radi financiranja promocije Kvarnera na Ryanairovoj stranici između PGŽ-a, Grada Rijeke, TZ Kvarnera i TZ Grada Rijeke

Uvođenjem dviju linija za London i Stockholm od ljeta 2011. svjetska niskobudžetna aviokompanija Ryanair danas je obilježila otvaranje svoje četvrte hrvatske zračne luke u Rijeci. Ryanair je uvođenje novih linija s Rijekom proslavio stavljanjem u prodaju milijun karata po cijeni od 6 eura za putovanja diljem svoje europske mreže krajem veljače i ožujka koje zainteresirani mogu rezervirati na adresi www.rayanair.com do 7. veljače u ponoć.

Nove Ryanairove linije s Rijekom moći će se rezervirati preko na toj web-stranici do 4. veljače. Danas je u riječkom hotelu Bonavia potpisan i petogodišnji sporazum o udruživanju sredstava radi financiranja promocije Kvarnera na Ryanairovoj stranici između Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke, Turističke zajednice Kvarnera i TZ Grada Rijeke. Rezultat je to petomjesečnih pregovora predstavnika Grada Rijeke i riječke Turističke zajednice s Ryanairom kao i uvođenje linija iz Zračne luke Rijeka prema Londonu i Stockholmu.

Vrijednost ugovora o promociji Kvarnera Ryanairovoj stranici, za koju se procjenjuje da je dnevno posjećuje oko 6 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, jest 250 tisuća eura godišnje, od čega u 2011. godini polovinu iznosa snose Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica. Današnjim potpisivanjem sporazuma o udruživanju sredstava radi financiranja promocije Kvarnera na www.ryanair.com osigurano je preostalih 125 tisuća eura, od čega Primorsko-goranska županija i Grad Rijeka ulažu isti iznos od 51.020 eura, a TZ Kvarner i TZ Grad Rijeka po 11.480 eura.

Ključne riječi

Komentara 3

1O
1st-opinion
13:41 04.02.2011.

Rayanom sam se vozio tri puta odjednom PRVI PUTA, ZADNJI PUTA I NIKADA VISE

Avatar bok
bok
12:23 04.02.2011.

Sjajno! To je jako vazno za lokalno gospodarstvo!

Avatar bok
bok
14:23 04.02.2011.

1st-opinion:Zamjenio si rubriku. Klavetanje i te svari su tamo na poltickim rubrikama.... Ja sam u proslih tri godine letio nekih 70 puta sim i tam s Ryanairom, i do sada uvijek bio jako zadovoljan. Mora se malo planirati unaprijed, cesce pogledati da li imaju ponude i super povoljno se moze proci. Naravno ako neki tumplek hoce od danas do sutra onda ispadne skupo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije