Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO U BERLINU 1961.

Iz Hrvatske stižu transporteri s oružjem, to za Ukrajinu znači spas

07.03.2022.
u 13:34

Otkako su EU i članice NATO-a objavile da će pokrenuti hitno slanje vojne pomoći u oružju i vojnoj opremi Ukrajini i ukrajinskim braniteljima, najveći grad na jugoistoku Poljske Rzeszόw sliči Berlinu iz doba berlinske krize kada su Amerikanci i saveznici organizirali neprekidni aviomost i dopremali opkoljenim stanovnicima zapadnog Berlina sve potrebno. Prema Poljskoj i iz Hrvatske stižu veliki transportni zrakoplovi sa skupim oružjem koje za Ukrajince znači opstanak, a ruske zračne snage kruže nebom iznad napadnute zemlje.

Komentara 83

HE
Herceg56
14:04 07.03.2022.

Zar se to objavljuje javno? Pa bolje bi bilo u srpskom tisku to objaviti iako ih ode ima previše.

PU
Pup
13:59 07.03.2022.

Jeste li javili FSB-u ili KGB-u??

Avatar Cantor
Cantor
14:00 07.03.2022.

Molim Vas da navedete točnu lokaciju i vrijeme isporuke oružja. Pitam za prijatelja. Spasibo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?