Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka Pakoštanima

Ivo Josipović: Neću biti predsjednik fikus nego kaktus

josipović
Željko Lukunić/Pixsell
14.12.2009.
u 20:05

– Neću biti predsjednik fikus nego predsjednik kaktus. Bit ću moralni autoritet u područjima u kojima nemam ovlasti, predlagat ću promjene i surađivati s Vladom – rekao je.

PAKOŠTANE – Za nas ne vrijedi Rojsova uzrečica “tko je jamio, jamio je”. Mi kažemo “lopovi u zatvor”, poručio je danas u rodnome mjestu generala Ante Gotovine SDP-ov predsjednički kandidat na skupu na kojem se okupilo 70-ak mještana.

– Neću biti predsjednik fikus nego predsjednik kaktus. Bit ću moralni autoritet u područjima u kojima nemam ovlasti, predlagat ću promjene i surađivati s Vladom – rekao je.

Ključne riječi

Komentara 25

OB
-obrisani-
21:04 14.12.2009.

Žalosno je kako presjednićki kandidati narodu serviraju laži,bez obzira ko došao na mijesto presjednika ništa neće uradit za narod,nama treba da vlada napravi 10 godišnji plan razvoja hrvatske i prioritete u gospodarstvu bez toga programa mi smo pušiona-Narod če samo osigurati jednom od njih egzistenciju!

BI
bilibrig
20:24 14.12.2009.

kuhana noga i dalje po svom. Ne vjerujem da ga je itko čuo od prisutnih kako priča u pakoštanima.

ĐU
Đuka
23:19 14.12.2009.

Bio bi panjod fikusa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije