Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajedno na izborima

Ivica Puljak iz Centra kandidat za gradonačelnika Splita, a nezavisni Bojan Ivošević za dogradonačelnika

Split: Ivica Puljak i Bojan Ivošević najavili zajednički izlazak na izbore
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
06.04.2021.
u 13:41

Bojan Ivošević kaže kako je siguran da će dobiti izbore, vratiti građanima nadu i prekunuti trgovačku vlast u Splitu

Ivica Puljak, kandidat Centra i Bojan Ivošević, nezavisni kandidat, aktivist poznat po FB stranici Dnevna doza splitskog nereda na izbore idu na zajedničkoj listi. Kandidat za gradonačelnika bit će Puljak, a za njegovoga zamjenika Ivošević, koji je odustao od kandidature za gradonačelnika.

- Pred nama su izbori u kojima se budi građanski, progresivni Split, kojega predstavljamo, kao nikada do sada. Ujedinili smo timove, Split ima šansu kojeg nije imao desetljećima,i ako je ne iskoristimo priliku nećemo imati četiri god, možda i duže. Ovu priliku moramo iskoristiti – poručio je Puljak.

Bojan Ivošević kaže kako je siguran da će dobiti izbore, vratiti građanima nadu i prekinuti trgovačku vlast u Splitu.

- Od odluke o suradnji mirno spavamo. Odluka je bila lagana jer ni milimetra nismo morali odstupiti od svojih uvjerenja. Htjeli smo biti zamašnjak Ivici Puljku za pobjedu. Ovo je vrijeme za ujedinjavanje čistih, poštenih, nekompromitiranih ljudi, mi smo tu. svi smo pozvani da mijenjamo grad. Ovo nije kompromis – izjavio je Ivošević.

Puljkov poziv na suradnju odbili su njegove dojučerašnje kolege iz stranke Pametno.

- Mi već surađujemo s onima s kojima se može surađivati, koji nude sadržaj umjesto samopromocije i koji nose stvarne promjene. U prilog tome govori i naša suradnja s platformom Možemo i Novom ljevicom na gradskoj razini kao i naša podrška Anti Praniću na županijskoj razini. Zanima nas što netko može napraviti, a ne predizborno kombiniranje i samoproglašavanje spasiteljem. Iako je u kampanji više od mjesec dana od Puljka nismo čuli ni slova o novim rješenjima, samo pohvale na vlastiti račun. To nije naša politika – poručili su iz stranke Pametno.

Komentara 1

M3
Miške 3
06:43 07.04.2021.

Ne smijem komentirati ovog Keruma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije