Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu ga pretražili

Istražuje se postupanje dvojice policajaca koji su priveli Biuka

pištolj
Arhiv VL
27.10.2011.
u 16:00

Bivši dečko Želite Tomić u čarapi je držao pištolj koji je iznenada pao na pod i opalio.

Ispituje se zakonitost postupanja dvaju policijskih službenika prilikom privođenja 54-godišnjeg Vedrana Biuka, bivšeg dečka Želite Tomić, zbog jučerašnjeg propucavanja i ranjavanja u prostorijama Prve policijske postaje u Splitu.

Biuk je jučer nešto poslije 14 sati uhvaćen u središtu Splita, a priveden je desetak minuta kasnije u prostore policije. U čarapi je držao pištolj koji je, kako neslužbeno doznajemo, iznenada pao na pod i opalio.

Ranjeni su i Biuk i policajac Marijan S. Biuku je prostrijeljena lijeva natkoljenica, a policajca je metak okrznuo po desnom bedru. Navodno se Biuk nije opirao uhićenju.

Komentara 11

DE
denderi
14:45 28.10.2011.

ovaj je totalno poludio ...pa u čarapi se drži novac,a ne pištolj ...baš je policajac

N1
No. 1
09:57 01.11.2011.

Ovo je propust policajaca, ali tko radi taj i griješi. U policiji ima puno ljudi koji nikada nisu uhvatili lopova!!!

TO
TEARS OF PENITENT
16:31 27.10.2011.

ma dobro jutro....pa biuicka svi poznaju u policiji...i nitko mu ne može ništa nisu krivi prašinari....kriva je policijska elita

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije