Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularnost

Istraživanje: 54 posto građana želi Ivu Josipovića za predsjednika

Ivo Josipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
07.02.2014.
u 20:05

Rezultati su to redovnog mjesečnog istraživanja CRO Demoskop agencije Promocija plus u kojem je sudjelovalo 1300 građana.

Ukupno 54 posto građana glasovalo bi za Ivu Josipovića da se sada održavaju izbori za predsjednika. Njih 24 posto odabralo bi Kolindu Grabar Kitarović, Željku Markić 4,2, a Ivicu Vrkića 3,1 posto birača, javlja HRT.

Rezultati su to redovnog mjesečnog istraživanja CRO Demoskop agencije Promocija plus, u kojem je sudjelovalo 1300 građana. Josipoviću je rejting porastao 2,3 posto u odnosu na prošli mjesec, Kolindi Grabar Kitarović 6,6 posto, a Željki Markić 1,1 posto.

Za aktualnog predsjednika glasovalo bi i 24 posto glasača koji preferiraju HDZ, dok bi za Grabar Kitarović glasovalo 22 posto 'laburista', 24 posto pristaša 'Nacionalnog foruma' te 36 posto simpatizera 'Hrasta'. Željku Markić na Pantovčaku rado bi vidjelo 8,5 posto pristaša HDZ-a te 36,4 posto Hrasta. Za nju ne bi glasovao nijedan simpatizer SDP-a, Hrvatskih laburista, HNS-a, ORaH-a, HSU-a, HSLS-a, IDS-a i NL-a Ivana Grubišića.

>>Ivo Josipović je s Nacionalnim forumom dobio vlastitu stranku

Komentara 129

Avatar mariosweden
mariosweden
20:31 07.02.2014.

Oprostite ali niste mozda mislili 5,4%.

TZ
TEZNO ZAKON
20:23 07.02.2014.

Ni u snu ne bi glasovao za izdajnika hrvatske drzave Ivu Josipovica koji zeli povuci tuzbu protiv Srbije !!

Avatar ukurtapash
ukurtapash
20:20 07.02.2014.

drug radman narucio anketu za pokrovitelja i patrona reanimacije njegove "drustvene" karijere, druga jusifovica. a ove tuke koje su u toj narucenoj anketi glasali za druga jusifovica... njih triba priupitati "glasate li za dejana jovica i sasu perkovica"? vjerujem kako bi rezultati ankete bili drasticno razlicitiji od ovih. a vi? sto vi mislite? razmisljate li uopce, gradjani i "gradjanke"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije