Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG NAPADA

Istog dana kad je pušten na slobodu podignuta optužnica protiv Vjeke Sliška

Vjeko Sliško
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
15.11.2019.
u 13:36

Iako je državno odvjetništvo u optužnici predložilo da se Vjeki Slišku produlji istražni zatvor, taj zahtjev ipak je odbijen, pa je Slišku pritvor zamijenjen mjerama opreza prema kojima se ne smije približavati Hrvoju Petraču

U četvrtak 14. studenog, odnosno istog dana kad je pušten iz remetinečkog pritvora na slobodu protiv Vjeke Sliška (30) podignuta je i optužnica zbog prijetnji i nanošenja teških tjelesnih ozljeda na štetu Hrvoja Petrača (64).

Kako je izvijestilo zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo, Slišku se optužnicom stavlja na teret da je 12. listopada 2019. oko 22,25 sati u Zagrebu, ispred hotela Esplanade prišao Hrvoju Petraču i uputio mu prijeteće riječi koje su kod njega izazvale strah za vlastiti život te ga potaknule na obrambenu reakciju pa je Sliška udario šakom u glavu.

Sliško je potom, tereti ga se, koristeći fizičku i dobnu nadmoć, Petrača u više navrata udario šakom u glavu uslijed čega je on pao na tlo gdje ga je nastavio udarati šakom. Petrač je uslijed udaraca i pada zadobio teške tjelesne ozljede.

Iako je državno odvjetništvo u optužnici predložilo da se Vjeki Slišku produlji istražni zatvor, taj zahtjev ipak je odbijen, pa je Slišku pritvor zamijenjen mjerama opreza prema kojima se ne smije približavati Hrvoju Petraču ni kontaktirati s njim, a i jednom tjedno mora se javljati u policijsku postaju. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar indigo25
indigo25
15:16 15.11.2019.

Isti Čaća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije