Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODREĐENE MJERE OPREZA

Vjeko Sliško pušten na slobodu

Vjeko Sliško izašao iz zatvora Remetinec
Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/12
14.11.2019.
u 16:12

Iz pritvora je pušten jer je njegov odvjetnik Milko Križanović zatražio zahtjev za brisanjem Sliškove kažnjavanosti iz kaznene evidencije s obzirom da je za njegova prijašnja djela nastupila rehabilitacija.

Vjeko Sliško (30) u četvrtak je pušten iz remetinečkog pritvora u kojem je proveo točno mjesec dana i to jer je ispred zagrebačkog hotela Esplanade pretukao Hrvoja Petrača (64).

Sliško je Petrača napao nakon što su se porječkali, udario ga je šakom u glavu, srušio na pod i potom još nekoliko puta udario nogom u tijelo. Petrač je zadobio potres mozga, Sliško je pobjegao, a zatim se dva dana kasnije sam predao policiji. Iz pritvora je pušten jer je njegov odvjetnik Milko Križanović zatražio zahtjev za brisanjem Sliškove kažnjavanosti iz kaznene evidencije s obzirom da je za njegova prijašnja djela nastupila rehabilitacija.

Slišku su umjesto pritvora određene mjere opreza, pa se tako ne smije približavati Hrvoju Petraču niti kontaktirati s njim, a i jednom tjedno se mora javljati u policijsku postaju. 

VIDEO: Odvjetnik Vjeke Sliška obratio se medijima ispred Županijskog suda

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
17:05 14.11.2019.

gle.. zakon štiti osuđivanog i svim mastima prdmazanog i osuđenog kriminalca Petrača... a ne štiti čovjeka koji formalno nema dosje... iako je iz mafijaške obitelji.. kao Michael Corleone... 😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije