Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razbojnici iz čakovca

Ispitana trojica mladića koja su razbijala po kafiću, šteta 22.000 kuna

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/3
01.10.2019.
u 18:40

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu ispitalo je trojicu uhićenih mladića koji su razbijali po kafiću i sportskoj kladionici.

- Postoji osnovana sumnja da su se dvojica 22-godišnjaka i 18-godišnjak, zajedno s jednim maloljetnikom, 27. rujna verbalno i fizički sukobili s jednim gostom u ugostiteljskom objektu u Čakovcu, nakon čega je prvoosumnjičenik stavio u pogon osobni automobil i njime se više puta zabijao u ulazna vrata, stolice i stolove na terasi objekta te u stakleni zid susjedne sportske kladionice. Istovremeno, ostala dvojica osumnjičenika rukama su razbacivali stolove i stolice s terase u ulazna vrata objekta, stakleni zid i vrata kladionice, napravivši štetu veću od 22.000 kuna - kažu u DORH-u.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila svim osumnjičenicima istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
moškov
18:55 01.10.2019.

A kaj zbog kajtazijja i pupavca se ne smiju objaviti imena..

GE
generacija57
19:38 01.10.2019.

Bar budu prezimili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije