Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala

Išla na trčanje pa se šokirala kada je vidjela što je u grmlju

Išla na trčanje pa pronašla dijete
Foto: Youtube
1/3
24.06.2014.
u 08:24

Hong Nyugen iz Houstona odmah je pozvala policiju nakon što je u grmlju pronašla 8-mjesečnu bebu

Kada je Hong Nyugen iz Houstona u utorak oko 8 sati krenula na joggiranje nije ni slutila da će nekome spasiti život. Naime, dok je trčala začula je iz grmlja dječji plač i ugledala djevojčicu u autosjedalici. Odmah je pozvala policiju koja je utvrdila da se radi o osmomjesečnoj bebi koja je nestala zajedno s automobilom ukradenim tijekom noći.

Automobil je ukraden s benzinske postaje u Houstonu u kasnim noćnim satima, dok je majka djevojčice kupovala sok. Djevojčicu je pustila da spava u automobilu kojeg je ostavila upaljenog. Tada je u njega uskočio muškarac i odvezao se zajedno s bebom. Majka je potrčala za njim, no bezuspješno, nakon čega se vratila u benzinsku po pomoć.

Iako je policija nakon nešto više od dva sata locirala vozilo, djevojčici nije bilo ni traga. Srećom, na bebu je nakon par sati naletjela Hong, javlja My Fox Houston.

- Na ruci joj je bilo nekoliko mrava i buba - rekla je Hong koja je odmah pozvala policiju. Beba je odvezena u bolnicu gdje je utvrđeno da je u dobrom stanju. Zanimljivo, Hong je ispričala kako inače ne joggira i da joj je to bio prvi dan. - Inače sam uvijek kod kuće - dodala je Hong koja nije znala da je beba nestala.

- Bila sam vrlo zabrinuta i malo uplašena u toj situaciji pa sam samo htjela nazvati policiju da mi pomogne pronaći roditelje da im se beba vrati - izjavila je Hong koja se očito našla na pravom mjestu u pravo vrijeme. - Radi se o području koje je dosta zabačeno. Beba ima sreće što su je pronašli - rekli su iz houstonske policije koja je objavila crtež muškarca u 20-ima koji je ukrao automobil i ujedno oteo djevojčicu.

>> Dječak se šokirao kada je vidio što je bilo u ormaru napuštene kuće

>> Krenuo s prijateljem na bicikliranje kroz nacionalni park, iznenadili se što ih je tamo zateklo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije