Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prepucavanja

Iran: Nemamo veze s napadima, Izrael: Imate, vi i Hezbolah

izrael
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
14.02.2012.
u 08:03

Sve je to dio njihove ratne propagande, izjavio je glasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Ramin Mehmanparast

Nakon što je izraelski premijer Benjamin Netanyahu za postavljanje bombi u automobile izraelskih veleposlanstva u New Delhiju i Tbilisiju optužio Iran, oglasio se i službeni Teheran.

– Iran nema nikakve veze s ovim napadima. Kategorički odbacujemo optužbe Cionističkog režima. Sve je to dio njihove ratne propagande – izjavio je glasnogovornik iranskog ministarstva vanjskih poslova Ramin Mehmanparast za televizijsku postaju al-Alam, a prenosi al-Arabiya.

Dodao je da Iran osuđuje svaki oblik terorizma.

>>Netanyahu za napade na izraelska veleposlanstva optužio Iran

Izraelski ministar obrane Ehud Barak ponovio je, pak, danas u Singapuru, gdje se nalazi u službenom posjetu, kako iza napada sigurno stoje Iran i Hezbolah kojima smeta izraelski način života i napadaju Izraelce svugdje po svijetu, prenosi Jerusalem Post.

Kazao je i da Izrael mora biti na prvoj liniji obrane u borbi protiv terorizma, i nastaviti s pripremama za izazove s kojima će se morati suočiti ako Iran i Hezbolah i dalje budu napadali Izraelce.

Komentara 142

IS
istima
09:17 14.02.2012.

Hm.... Izrael je, kako znamo, i protiv širenja nuklearnog oružja....... osim ako se radi o vlastitom arsenalu. Inače, ubojstvo iranskog znanstvenika nije terorizam?..... to je humanitarni čin ?

IG
igorl
09:39 14.02.2012.

Ah opet ce zidovi pobit par desetaka milijona neduznih ljudi jer su ugrozeni... Povijest se ponavlja, sami ce si stvoriti novog hitlera ovakvim serifskim ponasanjem a onda ce opet neko drugi biti kriv :( Sve me ovo jako rastuzuje jerer zidovi opet zakuhaju svjetski rat, nicat ce gljivice naokolo a onda - jadna nam majka :( I.

Avatar Becarina
Becarina
09:17 14.02.2012.

Neka nikome ne pada na pamet da ovakve stvari dovede u vezu s ivnom i vesninom posjetom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije