Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinut zadatak

Iran na istoku zemlje srušio američku bespilotnu letjelicu

iran, raketa
05.12.2011.
u 09:16

Amerikanci su potvrdili kako su izgubili kontakt s letjelicom koja je obavljala "zadatak" iznad zapadnog Afganistana

Iranske oružane snage srušile su neimenovanu američku špijunsku letjelicu koja je ušla u iranski zračni prostor na istoku zemlje, tvrde iranski mediji.

Neimenovani vojni čelnik objasnio je da se na ulazak američke bespilotne letjelice u iranski zračni prostor odgovorilo snažno.

Naprednu RQ-170 američku letjelicu srušile su iranske oružane snage. Pretrpjela je manje oštećenje i sada je u posjedu iranske vojske, prenosi AP.

Nisu objavljeni nikakvi dodatni detalji, a američke snage u Afganistanu objavile su da je moguće kako je zaista riječ o njihovoj bespilotnoj letjelici s kojom je izgubljen kontakt dok je obavljala "zadatak" iznad zapadnog Afganistana.

Unatoč toj činjenici američki čelnik koji je želio ostati anoniman zbog same prirode incidenta tvrdi kako "apsolutno nema nikakvih indikacija da je letjelica srušena".

Komentara 453

IC
ice12
00:32 06.12.2011.

s terorizmom

UK
Ugo Kajvez
11:00 05.12.2011.

U SAD-u ima skoro toliko ljudi koji primaju \"food stamps\" (kupone za pučku kuhinju) koliko iran ima stanovnika! .............. jel vam to nešto govori ?? ......

OB
-obrisani-
00:27 06.12.2011.

mile ne kaki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije