Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVALIO SE U PROBLEME

Inscenirao provalu kako bi prikrio da kod kuće drži oružje i drogu

Oružje
PU zagrebačka
07.11.2020.
u 13:18

Našli su automatsku pušku, pušku s glatkom cijevi, plinski pištolj, zračni pištolj i nož s ugrađenim „boxerom“ na dršci te preko 569 komada raznog streljiva. Osim oružja našli su i 8,5 grama marihuane.

Muškarac (45) kazneno je prijavljen zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja te droge. Policija mu je pretragom kuće na području Poljanice Bistranske našla veću količinu oružja i streljiva.

Konkretnije, našli su automatsku pušku, pušku s glatkom cijevi, plinski pištolj, zračni pištolj i nož s ugrađenim „boxerom“ na dršci te preko 569 komada raznog streljiva. Osim oružja našli su i 8,5 grama marihuane.

Prije no što mu je pretražena kuća, 45-godišnjak je kako se sumnja, inscenirao da mu je u kuću provaljeno radi sprečavanja dokazivanja. Osim što je kazneno prijavljen zbog oružja, prekršajno je prijavljen zbog droge.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije