Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKCIJA POLICIJE

U Iloku pala dvojica Bugara: Policija im oduzela više od 40 kilograma marihuane

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/4
04.11.2020.
u 19:22

Osumnjičeni su 3. studenog predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te je protiv njih podnijeta kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Osijeku.

Djelatnici policije PU vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjim i 23-godišnjim bugarskim državljanima zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama u sastavu zločinačkog udruženja. Prema navodima policije njih dvojica su 2. studenog, u 6,30 sati, pristupili ulaznoj graničnoj kontroli na graničnom prijelazu Ilok kao putnici u osobnom automobilu bugarskih registracijskih oznaka.

-Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, policijski službenici su, temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru, obavili pretrage navedenih osoba i osobnog automobila te u prerađenom podvozju vozila pronašli i oduzeli 52 paketa marihuane ukupne težine 41 kilograma i 338 grama, izvijestila je policija.

Osumnjičeni su 3. studenog predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave te je protiv njih podnijeta kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Osijeku.

Ključne riječi

Komentara 1

BE
berija
23:43 04.11.2020.

Pali? Jesu li se ozlijedili? Je li im pružena liječnička pomoć? Krvi ti i smrti, što bi rekao Tex Willer, kakvim krasnim rječnikom raspolažu današnji novinari!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije