Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Indija: 22 mrtvih u nesreći na gradilištu termoelektrane

indija, odron
Reuters/Arhiv VL
23.09.2009.
u 17:43

U trenutku je urušavanja na gradilištu bilo stotinjak radnika. Elektranu gradi tvrtka Bharat Aluminium Co Ltd (Balco), podružnica kompanije Vedanta Plc.

Najmanje 22 radnika poginulo je, a više od 50 ih je ostalo zarobljeno nakon što se na njih srušio dimnjak na gradilištu termoelektrane u gradu Korbiju u indijskoj saveznoj državi Chhattisgarh.

U trenutku urušavanja na gradilištu je bilo stotinjak radnika. Elektranu gradi tvrtka Bharat Aluminium Co Ltd (Balco), podružnica kompanije Vedanta Plc.

Pokrenuto je traganje i spašavanje zatrpanih radnika i inženjera. Ozlijeđeni su prevezeni u dvije lokalne bolnice. Još se ne zna što je uzrokovalo nesreću, no taj je kraj već nekoliko dana na udaru jakih kišnih oluja. Naređena je istraga svih okolnosti ove tragedije.

Ključne riječi

Komentara 1

PO
pocrn
01:02 24.09.2009.

..duzno stovanje i saucesce svim zrtvama ove tragedije u Indiji.., pak.. ..eto nekakav tamo urednik koji sjedi u odajama VL dao nam je da razmjenjujemo misljenja glede ove nesrece u Indiji..!!!??..dok istovremeno clanak o muslimanskome sramotnome zakonu uperenome protiv HVO-a-a bude medvjedđje zasticen nasih komentara..!!? ..dajte gospodo u VL, probudite se, komunizam je stvar proslosti vidite..npr. sinocne Gadafijeve isprazne hlapnje u UN-u, su samo mali pijun Nedzad i iz logickih razloga njemu slicni, odslusali do kraja.!!Bok!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije