Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČI U BIJEGU

Incident u Zagrebu: Napali i lakše ozlijedili policajce, jedan pucao u zrak

Policijski očevid u Kozari boku gdje su napadnuta dva policajca
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/11
09.12.2020.
u 17:46

Na terenu je interventna policija

Dvojica zagrebačkih policajaca napadnuta su i ozlijeđena u srijedu oko 14 sati  u Ulici Kozari putevi II odvojak u Zagrebu. Da su im kolege napadnute, potvrđeno je u PU zagrebačkoj u kojoj kažu da se napad dogodio kada su temeljni policajci na ulici pokušali legitimirati jednu osobu.

Kada su oni zatražili da im ta osoba pokaže dokumente, skupina muškaraca, koja je bila u blizini, prvo je zbog toga negodovala, a zatim su i fizički nasrnuli na policajce.  Jedan od policajca je ispalio hitac upozorenja u zrak, nakon čega se skupina napadača razbježala.

VIDEO: Policijski očevid u Kozari putevima gdje su napadnuta dva policajca

Dvojica policajaca su ozlijeđena te su prevezeni u bolnicu, kako bi im se ukazala liječnička pomoć. Što se tiče napadača na policajce, za njima tragaju, kako kažu u policiji, sve raspoložive snage, što uključuje i pripadnike interventne policije

Kako doznajemo, policajci su lakše ozlijeđeni i odvezeni su u KBC Zagreb. Osumnjičeni još uvijek nisu pronađeni. 

 

 

Komentara 72

Avatar bandogcro
bandogcro
16:08 09.12.2020.

Ugrožena nacionalna manjina???

SW
Sweet
16:08 09.12.2020.

Bandićevi glasači i Plenkovićevi koalicijski partneri.

GA
GandalfovBrat
16:11 09.12.2020.

što god mislili o njima, ima ih dobrih i loših kao u svakoj struci, oni ipak predstavljaju zakon i red države. napad na njih bi se trebao najgrublje kažnjavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije