Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko:

'Imamo puno više odgovornosti nego moći'

Tomislav Karamarko
Foto: Anto Magzan/Pixsell
12.01.2016.
u 18:35

– Mislim da će, nakon premijera koji ima i najveću odgovornost, najmoćnije osobe u Vladi biti oni koji budu najodgovorniji prema zadaći koju smo postavili ispred sebe i oni koji budu najspremniji na timski rad u provođenju zajedničke politike – poručio je predsjednik HDZ-a

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko na Facebooku je danas komentirao nagađanja o tome tko će imati veću moć u novoj vladi.

– Posljednjih dana nagađa se o tome tko će imati veću moć u Vladi, premijer ili stranački prvaci kao potpredsjednici Vlade. Mislim da će, nakon premijera koji ima i najveću odgovornost, najmoćnije osobe u Vladi biti oni koji budu najodgovorniji prema zadaći koju smo postavili ispred sebe i oni koji budu najspremniji na timski rad u provođenju zajedničke politike. Naime, konačni rezultati, konačna ocjena o tome jesmo li uspjeli u svom poslu ili nismo pokazat će koliko smo moćni – poručio je Karamarko na Facebooku dodavši da sad imaju puno više odgovornosti nego moći. 

 

[ODGOVORNI LJUDI SU MOĆNI] Posljednjih dana špekulira se o tome tko će imati veću moć u Vladi, premijer ili stranački...

Posted by Tomislav Karamarko on Tuesday, 12 January 2016

>> 'Razgovori Oreškovića s kandidatima za ministre idu dobro, razgovarao je i s HDZ-ovim kandidatima' 

>> Karamarko će morati balansirati između baze i stručnjaka

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Cinco
Cinco
10:38 13.01.2016.

Čim se spomene Karamarko odmah se jave "visokointeligentni" tipovi koji glasuju za Milanovića (čisti oksimoron) i pljuju po čovjeku bez argumenata, odnosno isključivo vrijeđaju iz mržnje prema drugome i drugačijem.

Avatar majmunranko
majmunranko
20:05 12.01.2016.

Ja fakat ne kužim jesu li novinari u RH zaista maloumni. Jer, već su naporni s tim potezanjem odgovornosti, i shvaćanjem svijeta "po Milanoviću". Zar stvarno mislite da je rješenje s jakim ljudima u vladi kojima je nužno dijeliti odgovornost lošije rješenje od dosadašnjeg rješenja s "velikim vođom Zokom" i hrpom neukih klimoglavaca?

SC
Schlosser
08:39 13.01.2016.

Novinari su stvarno postali naporni.Svaki dan nas obasipaju nekim spekulacijama,nagadjanjima i sl. floskulama tipa ove ,tko ce biti glavni u vladi.Svatko imalo pametan zna da gos. Oreskovic nece dozvoliti da ga se vuce za nos jer nije dosao da bude uhljeb,ostavio je dobru placu da bi pomogao HR i uvijek se tamo moze vratiti.Biti bolji od predhodne vlade i nece biti tesko jer oni nisu 3,5 god. radili nista a kakvog smo bahatog premijera imali ne treba niti govoriti.Ne ponovilo se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije