Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Burno u Rijeci

Imali prometnu nesreću pa se potukli, policija uhitila i 45-godišnjaka zbog pucnjave

policija
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.11.2018.
u 14:30

Policija je dojavu o sukobu više osoba i pucanju iz oružja na području Škurinja zaprimila u subotu u 19,20 sati

Policija je sinoć privela dvojicu vozača (28, 25), sudionike prometne nezgode i fizičkog sukoba u riječkom naselju Škurinje, a potom i 45-godišnjaka, koji nije sudjelovao u prometnoj nezgodi, ali ga se dovodi u vezu s pucanjem iz oružja nakon nezgode, izvijestili su u nedjelju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Policija je dojavu o sukobu više osoba i pucanju iz oružja na području Škurinja zaprimila u subotu u 19,20 sati te je na raskrižju ulica Ive Lole Ribara i Milana Rustambega zatekla više osoba i osobnih vozila.

Obavljen je očevid prometne nesreće, u kojoj su sudjelovali vozači BMW-a i Renaulta riječkih registracijskih oznaka. Dvojica vozača, oba hrvatski državljani, nakon prometne nezgode su se potukli te je 25-godišnjak lakše ozlijeđen.

Policija je vozače dovela u policijske prostorije, u koje je doveden i 45-godišnjak, hrvatski državljanin, koji nije sudjelovao u prometnoj nezgodi, ali ga se dovodi u vezu s pucanjem iz oružja. U pucnjavi nije bilo ozlijeđenih, niti je oštećena imovina.

Kriminalistička istraga još traje, naveli su iz policije.

Komentara 8

SO
SoloHan
15:05 11.11.2018.

Antifašisti Svetozar i Hamdija se pošajbali, pa uletio multikulturalni Leonard Musliju da smiri situaciju.

DO
dopizdilomi
15:04 11.11.2018.

Zašto se policija umješala? Tko ju je zvao? Ja sam prije 12 godina htio biti pošten sve po zakonu. Eto prođe 12 godina niti presude, niti rješenja, niti odštete. Bar da sam rješio problem na licu mjesta već bih zaboravioo da sam bio u zatvoru.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:39 11.11.2018.

Kod nas u Begešu nekad vikali : " Stani, pucat ću " a sad pucaju pa viču " Stani " !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije