Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Međimurju

Pijan naletio na pješaka (40) i usmrtio ga pa pobjegao s mjesta nesreće

Gornji Kuršanec: Prilikom naleta automobila poginuo pješak
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
1/6
10.11.2018.
u 11:14

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.25 sati, a na pješaka je naletio 24-godišnji vozač osobnog automobila iz Gornjeg Kuršanca

Pijani vozač iz Gornjeg Kuršanca naletio je na pješaka i usmrtio ga, a potom pobjegao s mjesta nesreće. No, dvjestotinjak metara dalje, sletio je s ceste i udario u prometni znak.

Jučer u 21.25 sati na cesti između Kuršanca i Gornjeg Kuršanca u Međimurskoj županiji poginuo je 40-godišnji pješak na kojeg je naletio 24-godišnji vozač automobila čakovečkih registarskih oznaka bez prometne dozvole. Izmjereno mu je 0,67 promila alkohola u krvi.

Pješak nije nosio reflektirajući prisluk ili neki drugi izvor svjetlosti. U policiji kažu da je vozač uhićen i protiv njega će se podnijeti kaznene prijave za izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu i nepružanje pomoći.

Komentara 8

DH
dalibor.hren
11:24 10.11.2018.

S 0,67 promila nije pijan, a pješak se kretao desnom stranom kolnika, bez prsluka, po magli...Koliko je promila imao nesretni pješak?

RO
rotuutor
11:31 10.11.2018.

Garavi Kajtazijev manjinac.

SA
sanikol
11:23 10.11.2018.

Zna se tko u tom području vozi bez vozačke dozvole.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije