Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mirjana pukanić
Povratak na članak

Imala je sve, ali nikad ljubav, ni majčinu, ni suprugovu, ni kćerinu

Mirjana Pukanić u dvosobnom je stanu u zagrebačkoj Ilici živjela gotovo izolirano

Komentari 64

JA
jadud
20:34 10.01.2012.

Napadate kćerku bez razloga!? Mala valjda najbolje zna kakvi su joj roditelji bili jer je živjela sa njima. Totalna glupost napadati dijete.!

VL
Avatar Jana
Jana
09:08 09.01.2012.

Žao mi je ove nesretne žene . Da je kčerka imala malo ljubavi za nju , sigurno ne bi ovako završila. http://www.medikus.hr/psiha/338-bipolarni-poremecaj.html

VL
DE
deus ex machina
09:12 09.01.2012.

AKO NEKOG.... Ako nekoga ni rođena majka ....ne voli,........a, onda se zaista treba zapitati da li je to \"slučajno\" !

VL
NO
norahs
09:22 09.01.2012.

\"Imala je sve, ali nikad ljubav, ni majčinu, ni suprugovu, ni kćerinu\" ************************************************************************************* Vjerojatno ljubav nije imala jer je nije ni znala davati. Ne znam što bih rekla na sve. Žena kroz čije ruke su prošli toliki novci, a kojaoja nije nikada sama zarađivala; žena koja nakon što podigne 300 000 eura od majčinog osiguranja prvo ode kupiti - torbu Louis Vuitton... Žalostan kraj, no ona je barem u životu mogla imati izbora koliko god je htjela. To što si ih nije sama priuštila i pored svega - nije krivo društvo, policija, liječnici, odvjetnici itd. Ako netko sam odabere potonuće - tko ga ima pravo spriječiti?!

VL
TI
tirkizna
09:24 09.01.2012.

Cijela obitelj Ive Pukanića stajala je na traljavim nogama. On se više brinuo za sve drugo nego li za svoju obitelj. Posljedice su očite. Tko je kriv? Svi i nitko! Uvijek se postavlja to glupo pitanje, a dok se tragedija razvija i odvija pred očima svih građana nitko ne reagira. Jesmo li licemjeri?

VL
NO
norahs
09:37 09.01.2012.

09.01.2012. u 09:24h tirkizna je napisao/la: Jesmo li licemjeri? ************************************************************************ Licemjerje u ovom slučaju pokazale su sve one fensi-udruge koje su se slikale s ovom nesretnicom; \"brinule\" o njoj i kupile jeftine poene ma tuđoj obiteljskoj tragediji. Mirjana Pukanić jeje osoba od koje je cjeloživotni višak (nezarađenog) novca i vremena napravio to što je napravio. Društvo svoje snage ne treba iscrpljivati na nečemu što je osobni izbor (odraslog i punoljetnog) pojedinca, ma koliko loš bio. I još kad je toj osobi dostupan toliki novac... Najbolji dokaz da su najbolje stvari u životu - besplatne i nemaju veze s novcem... Samo da je ona to uspjela shvatiti...

VL
KR
kresimirn
09:44 09.01.2012.

....ali nije bila materijalist.... Od majke je Mirjana naslijedila i 250.000 do 300.000 eura, od čega se prvo počastila Cartierovim ručnim satom, a potom je preuredila stan u Ilici.

VL
Avatar Vuglec
Vuglec
09:55 09.01.2012.

\"Prije nepunih mjesec dana u krugu aktivistica, koje su joj pomagale\" Prije mjesec dana u krugu takozvanih borkinja za ženska prava koje su joj pomagale jer su namirisale lovu. Čudno nismo čuli komentar \"vrhunskih hrvatskih stručnjaka\" Sanje Sarnavke, Neve Telle i banca.

VL
BA
babica5
10:00 09.01.2012.

Nek \"mala Sara\" pazi da isto ne prođe kao majka! Depresija je i genetika. I ona voli skupe stvari i lovu.Zbog love se i okrenula protiv majke zar ne? Ako čovjek slomio nogu -dobije gips,a ako slomi dušu-odrkne ga se se i vlastito dijete-bravo

VL
OB
-obrisani-
10:10 09.01.2012.

Sirota mala bogatasica Ima i istoimeni film u Americi o zeni kcerki novinskog magnata kojia je imala sve samo ne ljubav ,najbogatija zena u Americi a nesretna.,To samo pokazuje da te novac ne cini sretnim.Bogatasi imaju novac ali pate o drugoj nestasici a to je usamljenost A sto se tice torbice ja ne znam puno zena koje ne bi dale zadnji euro za to isto kao sto muskarci daju za auta a nemaju sta jesti kod kuce ali niko ne vidi sta on jede a svi vide sta on vozi a vjerovatno je u besparici to vidjela i cim je dobila pare odmah je to kupila.Izgleda da je bila nekompatibilna sredinom u kojoj je zivjela kao sto su mnogi od nas

VL
OB
-obrisani-
10:15 09.01.2012.

covek kajs e obogatio na lazima kaoj je pisao v novinam-zavrsio je na zalost tak kak je i pisav, a njegova zena otisla za njim par godina poslije, bogatstvo ne znaci nista a donosi samo probleme i nesuglasice

VL
OB
-obrisani-
10:16 09.01.2012.

v hrvatskoj svako drugo dijete nema majcinu i japino \"ljubav\"- nemaju vremena za njih, a odgajaju ih bake i djedovi-kaj je za pohvalu-ali gdje je tu majcina ljubav????????? u poduzecu crvenih komunista??????????????

VL
ZA
zagabria1
10:20 09.01.2012.

Puki je bio jedna od onih osoba koje od normalnih i talentiranih budu zahvaćene virusom pohlepe i častohleplja, u svojoj okolini našao je podršku za to (Mirjanina mama) i na kraju uništio je i sebe i sve oko sebe. Takođerr druga pouka, pomozi sirotu na vlastitu sramotu.

VL
PI
piranha2
12:13 09.01.2012.

zašto sad raspravljate o njenoj kčeri-vjerovatno postoji jak dobar razlog što nije htjela čuti za mamu

VL
SO
Somelier
10:38 09.01.2012.

\"Imala je sve, ali nikad ljubav, ni majčinu, ni suprugovu, ni kćerinu\" Imala je ona sve samo se nije znala snači u tome, a za to joj nitko nije kriv. Pokoj joj duši.

VL
BA
babica5
10:42 09.01.2012.

Osoba,koja je u depresiji dobije \"oznaku na čelo\"-bježi od nje! Pobjegnu takozvani prijatelji,te svi koji se boje da im se ne sroza imiđ u javnosti. Doktori guraju ljekove,svaki ima neku svoju marku koju propagira kao čudesni lijek-a depresija se liječii toplom riječi,stiskom ruke dobronamjernih osoba.Ako nije dobila ljubav od majke,što znači od malih nogu nepoželjna,pa kako graditi sigurnost u sebe kad si od prvog vriska kad udahneš prvi zrak nepoželjan teret!?

VL
CH
chemica
11:03 09.01.2012.

Proglašavana je \"žrtvom u raljama sistema\", a kada je umrla jer je isti od nje digao ruke zbog raznoraznih pritisaka, nikom ništa. Optuživalo se Pukija da ju je protuzakonito strpao u ludnicu, a sada se vidi kako joj je tamo i bilo mjesto. Bar bi danas bila živa. Ovako, jedna velika \"zahvala\" Babama i Bancu. Čega god da se taj prihvati, ode k vragu. Sad je čak skrivio smrt ove jadne žene.

VL
BA
babica5
11:08 09.01.2012.

Cemica-koliko znam upravo ju je puki gurnuo preko ruba,kupujući joj drogu! Tako je bilo llakše daš lovu da se jadna žena nafiksa pa je onda proglasiš ovisnicom! POKOJ JOJ duši našla je svoj mir.

VL
JS
ja sam gladan
11:27 09.01.2012.

Žalosna sudbina jedne žene, koja je bila i majka. Sad mi se nameće pitanje, kakva je to kći koja ne mari za majku? Ako je gospođa bila bolesna, ta kći je trebala voditi brigu o njoj, bez obzira na sve.

VL
JA
jadud
20:29 10.01.2012.

foler! A ti si netko i nešta... Da imaš sto života nebi postigao šta je Puki u pet godina.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.