Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILIJUNSKI IZNOSI
Povratak na članak

Ivan Đikić objasnio velike troškove liječenja Mile Rončević

Riječ je o cjelogodišnjem tretmanu, postupku. I u tom postupku uključen je i ostanak pacijenta po godinu dana u bolnici, u vrlo skupim uvjetima, rekao je Đikić.

Komentari 106

DU
Deleted user
10:58 01.04.2019.

Realno je da liječenje košta. Plaćate skupe lijekove, skupe postupke i instrumente. I plaćate nečije znanje, zalaganje i odricanje da budu to što jesu. Svugdje osim u Hrvatskoj, tu rad medicinara ne košta ništa i svatko misli da ima samo tako pravo na nečije znanje. A malenoj želim svu sreću, apsolutno izlječenje i dug zdrav život. Idem uplatiti koliko mogu još jednom

VL
DI
didokvatrič
11:55 01.04.2019.

Farmaceutskoj mafiji trebaju novci i exprimenti.Živor nije važan.

VL
VU
vudcac
11:43 01.04.2019.

Nesto se iza ove akcije debelo kuha pazi 3...i slovima tri miliona dolara..... Koliko bih djece raznih vrsta oboljenja u Rvackoj sa ovolikim novcima moglo priskrbiti adekvatno lijecenje

VL
ŠN
ŠNJOF
11:08 01.04.2019.

Dobro se zarađuju na tuđoj muci, a ishod je krajnje neizvjestan.

VL
DU
Deleted user
11:51 01.04.2019.

Donirao sam novac ali sve više znam, sve manje mi se okolnosti ovog tužnog događaja dopadaju.

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
11:05 01.04.2019.

Zamisli da smo mi u poziciji da imamo izvrstan tim liječnika i tehnologiju, a nama dolaze iz cijelog svijeta i plaćaju stotine tisuća novaca...

VL
DU
Deleted user
17:34 01.04.2019.

Citam ove komentare ovdje i smuci mi se. Ja sam napustio Zagreb u svojoj dvadesetoj godini zivota i zivim ovdje u Montrealu zadnjih 50 godina. Zadnjih 10 godina borio sam se sa non hodgkins limfomom I prozivio sve sta ce to ljepo djete morati proci. Svakih 6 mjeseci idem na pregled u bolnicu, i kad cekam na svoj red okruzen sam ljudima koji su prosli kemo terapije i transplantaciju kostane srzi radi limfome ili leukemije. Ti ljudi su sada zivi I zdravi i zahvalni zdravstvenom sistemu i farmaceutickim kompanijama na njihovim istrazivanjima i eksperimentalnim ljecenjima. Danas sam zdrav,ziv I zahvalan svima koji su to omogucili za mene I druge. Rudolf Patekar.

VL
ZI
zip123
11:59 01.04.2019.

Vi koji pljujete ovog strucnjaka bili bi presretni da ste 1000ti dio onoga koliko on vrijedi.A eto,imamo ministra koji nije osa iz Hrvatske pa nam zdravstvo po horoskopu Titanic.

VL
Avatar Danijel_Hržić
Danijel_Hržić
10:44 01.04.2019.

Bilo kakva "racionalizacija" troškova direktno poručuje da ŽIVOT IMA CIJENU, to poručuje cijelo čovječanstvo koje se dići svojim umom, intelektom i sveukupnim napretkom, jesmo tehnički naprdovali ali duhovno smo ostali na razini krapinskog pračovjeka to ovakvi slučajevi pokazuju (duhovno nemama veze sa religijama,ateist sam) Srušiš drvo, pretvoriš ga u papir, na njemu naštampaš 18 milijuna neke valute i to mijenjaš za ŽIVOT-nije li to krajnje jadno i primitivno, generalno gledajuči ako se kao civilizacije pogledamo u oči?? Ne želim čuti o skupoči istraživanja za taj lijek jer su milijarde več ulupane odavno i svi su dobili svoj preobiln kolač od znanstvenika pa i doktora sa njihovim plačama, sve je 10x preplačeno, pitaje je samo EXTRA-PROFITA ili u prijevodu SOCIOPATIJI!

VL
Avatar Foton
Foton
02:40 02.04.2019.

Iza ovog eksperimentalnog tretmana je vjerojatno 5 ili 10 godina istrazivanja u kojima je sudjelovalo stotine najvisih strucnjaka radeci sa opremom koja je kostala stotine miliona dolara. Za ilustraciju, prije godinu dana sam bio pozvan na otvorenje zgrade univerziteta gdje sam svojevremeno studirao. Cijena zgrade oko 400 miliona dolara, od toga 200 miliona za Opremu. A svaki bolji univerzitet ima desetke slicnih zgrada. Farmaceutso istrazivanje je jos skuplje. No za destak godina ce se takov tretman provoditi i u, recimo Hrvatskoj, za pristupcnu cijenu, zahvaljujuci istrazivanjima u vodecim farmaceutskim kompanijama, najcesce u Americi.

VL
OK
okvals54
10:56 01.04.2019.

Sad mi je lakse ,ovaj "strucnjak"koji tjedno otkrije barem jedan lijek za rak,konacno se oglasio.Pitam se sta je do sada cekao?

VL
Avatar hrvat do smrti
hrvat do smrti
11:06 01.04.2019.

sto smo zaboravili tko vodi kampanju" nora situm" treba ponoviti sudenja

VL
MA
Malenkost
13:41 01.04.2019.

Naravno da je u prvom planu zelja da se djetetu pomogne te da ozdravi. Ne valja su bacati u euforiju i misliti da ce sve novac popraviti. Sanse djeteta su, bez obzira na sve dosadasnje i danasnji clanak, nazalost minimalne. Ovakav tip i nacin Panhisterija i Paneuforija mi se ne svida. Zao mi je da se HR Strucnjake itekako brzo svrstava u "svjetske Elite"ili im se "skoro dodjeljiva Nobelova Nagrada, ili ih HR tisak stavlja na liste Kandidata za Nobela". To je jedna vrsta Megalomanije pa cak i psihoticnog tipa. Bolest zahtijeva itekako zivotno opasnu Kemoterapiju u predstadiju transplantacije kostane srzi. Tu vreba itekako strasno slabljenje imunskog sustava i posebice smrtonosna Infekcija, unatoc specijalnim "Satorima bez Klica". Ukoliko se prezivi taj stadij sljedi Transplantacija te daljnje terapije s ljekovima i ponovno svaka Infekcija vreba letalnim izlazom. Euforicna nacija naocigled gotovo bezizlazne situacije. Da ne bih ponovno ustali neki protovnici mog izlaganja, zelim naravno sav uspijeh i srecu ovog svijeta, kao da se radi i o mom djetetu, ali Ratio an primum, sto izgleda HR trenutacno nemoguce, ne samo u ovom slucaju. U ostalom kad ce se pisati o ishodu prijasnjih slicnih akcija te o stanju te jadne djece, nista nisam doznao. Jako sam zalostan zbog obima i nacina predstavljanja teskih bolsti "Javnosti" dakle po Kvalitetu i Kvantitu, jos je cak i najzalosnije kad se nista ne cuje iz tog odgovornog Ministra. Za mene, ovo sve sto citah, jest sraz razuma.

VL
DU
Deleted user
14:25 01.04.2019.

U biti nije objasnio nista...sve je skupo..to nije objsnjenje...strah me i pomisliti koliko dan obicnog smjestaja tamo kosta (sigurno realno !) a o farmaceutskoj bandi da se ne govori...Ali zelim dragom djetetu da joj koristi i da ozdravi.

VL
VA
Valer
12:53 01.04.2019.

Vidi se kako Plenkovićevi plaćenici napadaju u svojim komentarima Đikića. Koji su to jadnici.

VL
KO
Kopreinitz
13:41 01.04.2019.

Koliko je ono darovao Dzikic za ljecenje male Mile???

VL
LO
Long
13:10 01.04.2019.

Sramota. Razumijem da kosta ljecenje nekog starog fikusa koji zeli zivjet 200 godina. Ali da cijeli svijet nije napravio nista po pitanju ljecenja djeca. Da takvi tretmani kostaju neku simboliku, a da ostatak pokriva nekakava organizaciju u sklopu crvenog kriza. Pogotovo za djecu i mlade do 20 godina. Koji zivot jos nisu ni okusili

VL
JO
jožagulikoža
10:44 01.04.2019.

Ako su realni troškovi onda ispostavite javnosti ponudu da vidimo jel to realno ili napuhano.

VL
NI
nidro54
10:45 01.04.2019.

Realno, tko bi odbio pacijenta od 3 milijuna dolara?Plan je uzeti pare, obogatiti se !!!

VL
NE
Neo001
14:37 01.04.2019.

Drug djikić ima opravdanja za medicinsku mafiju jer i sam je dio toga

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.