Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mislili da je ubijen

Identificirali kosti dječaka koji je nestao prije 41 godinu

nestali djecak
Newsy screenshot
19.05.2013.
u 15:34

Steven je posljednji put viđen kada se 1972. godine s prijateljem Donaldom Caldwellom (12) igrao u parku

Zahvaljujući DNK testu policija u New Jerseyu uspjela je 41 godinu nakon nestanka identificirati posmrtne ostatke 16-godišnjega siročeta Stevena Sodena. Njegove su kosti pronađene još 2000. godine, a braća su strahovala da ga je ubio serijski ubojica John Wayne Gacy za kojeg se zna da je smaknuo najmanje 22 djece, javlja Huffington Post.

Steven je posljednji put viđen kada se 1972. godine s prijateljem Donaldom Caldwellom (12) igrao u parku. Dječaci su se otišli igrati na izletu izviđača, a Donald nikada nije pronađen. Također se pretpostavlja da je mrtav. Serijski ubojica Gacy smaknut je 1994. godine.

>>Zbog siline udarca otežana identifikacija stradalog biciklista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije