Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spot kod fontane

I Petrinjci snimili svoju verziju popularnog 'Happy'

Petrinja,Happy
Foto: Antun Patračić
1/6
20.03.2014.
u 18:11

Uz svjetski hit Pharella Williamsa Happy zaplesalo je puno sudionika, među kojima i gradonačelnik Darinko Dumbović

Djeca, mladež i odrasli Petrinjci tijekom cijelog dana prvi puta organizirano i masovno obilježili su međunarodni dan sreće. Gradska vlast prihvatila je prijedlog Foto video kluba Petrinja o snimanju spota oko fontane u središtu Strossmayerovog šetališta.

Uz svjetski hit Pharella Williamsa Happy zaplesalo je puno sudionika, među kojima i gradonačelnik Darinko Dumbović. Umiješale su se mlade mame, tate i tete i njihovi najmlađi potomci, vlastito izrađene mapet lutke donijeli su volonteri iz EU koji cijelu godinu borave u Petrinji, s instrumentima na kojima uče osnove sviranja pojavili su se najmlađi polaznici Gradske limene glazbe, radno vozilo s 15-metarskim kranom ustupila je gradska tvrtka Komunalac, čiji su radnici nakon zimske stanke za današnji performans pustili u proljetno-ljetni rad fontanu i ukrasne figure dječaka na žabama kornjačama.

Članovi FVK Petrinja Zvonko Polanek, Tanja Miljević, Goran Brebrić i predsjednik Marijan Pribilović svoje snimke montira će u četiriminutni spot i na YouTube ga postaviti tijekom petka. Uz masovni poslijepodnevni ples iz parka uvrstit će i zanimljive plesne priloge napravljene tijekom dana na raznim radnim mjestima po Petrinji.

>>Bjelovarski srednjoškolci plesali na Williamsov hit 'Happy'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
19:07 20.03.2014.

A Spličani, a Dubrovčani? Zar oni več nisu snimili spotove koji se vrte na U-Tube-u!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije