Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća Petekovih

I mlađi sin imućnog poduzetnika skrivio nesreću zbog brzine

prometna
Goran Jakus/Pixsell
13.06.2010.
u 18:17

Prema prvim informacijama iz policije, uzrok nesreće bila je prebrza vožnja, no zbog teških ozljeda policija nije mogla vozača alkotestirati na mjestu događaja pa će se tek danas doznati je li bio pod utjecajem alkohola.

Najmlađi sin Kreše Peteka, jednog od najimućnijih poduzetnika u Ivanić Gradu, Miroslav Petek (24) zbog brzine sletio je mercedesom s ceste u Ulici Dragutina Flajpana nedaleko od Ivanić Grada udarivši u betonski stup Elektre jučer oko 7 sati na povratku sa svoje momačke večeri. Teško je ozlijeđen kao i njegov suvozač Petar Bitanga (26) te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Prema prvim informacijama iz policije, uzrok nesreće bila je prebrza vožnja, no zbog teških ozljeda policija nije mogla vozača alkotestirati na mjestu događaja pa će se tek danas doznati je li bio pod utjecajem alkohola.

Trebao se oženiti

Kako doznajemo, Miroslav Petek, sin imućnog poduzetnika i vlasnika tvrtke Elektrocentar, trebao se oženiti sljedeći tjedan.

Nije ovo prva prometna nesreća u obitelji imućnog ivanićgradskoga poduzetnika.

Stariji Miroslavov brat, Mario Petek, na početku godine nepravomoćno je osuđen na pet godina zatvora jer je lani pijan skrivio nesreću u kojoj je poginuo Dražen Bočki. Prije nekoliko godina Mario Petek također je u prometnoj nesreći skrivio smrt Gorana Čolića, no kako je bio mlađi punoljetnik, tada je uvjetno osuđen.

Susjedi u strahu

Policija je izvijestila o nesreći u kojoj je mercedes od udara u stup prepolovljen te dala inicijale vozača i suvozača, no susjedi i očevici potvrdili su kako je riječ upravo o Miroslavu Peteku koji je ovom nesrećom nastavio crni obiteljski niz. Ivan Pavković, ispred čije je kuće pokošen betonski stup, samo nekoliko minuta prije kosio je travu te ne zna što bi se dogodilo da su mladići naletjeli ranije.

– Čuo sam udarac i kad sam izišao, vidio sam dijelove automobila posvuda na cesti i u kanalu. Moj je sin zvao policiju i hitnu pomoć, koja je brzo stigla – kaže Pavković. Komentar oca Kreše Petaka nismo uspjeli dobiti jer se nije javljao na mobitel. Zbog straha od mogućih posljedica većina stanovnika Ivanić Grada nije htjela imenom i prezimenom izići u javnost, no osuđuju ovakvo ponašanje u prometu.

Još pamte teške nesreće koje je u posljednjih nekoliko godina izazvao stariji Petekov sin Mario, koji je sada nepravomoćno osuđen.

Komentara 35

FL
Franjo L
14:59 14.06.2010.

i gle čuda, sigurno će se utvrditi da nije bio alkoholiziran jer onda kasko ne priznaje štetu... a i dečku može ostati vozačka. Ipak njemu to treba, i tako će to ići dok i on nekog ne ¨odradi¨ kao braco. Onda će biti kriv auto, sustav, zakoni i tko zna tko sve ne, lokalna policija i sudstvo i oni koji ga puštaju na cestu nikada neće odgovarati !!! žalosno je to što će još netko morati nastradati da se i ovog privremeno makne sa ceste

OK
okesinec
23:56 14.06.2010.

njok, najbolje bi bilo da jednostavno u Ivaniću i okolici svake godine organiziramo tombolu, a onog kog izvuku budemo na Prkosu stavili u auto, pa nek se netko od Peteka zabije u nj pa ako sretni dobitnik preživi dobro, akoo ne, ne. Jbg, ipak ljudi imaju uposlenike, pa nek gazi bez odgovornosti.Bitno da se radi. Pa onda tako za svaku vecu firmu u Ivaniću, nek tatini sinovi uživaju u mirisu benzina, alkohola i krvi.... Mi koji radimo mi smo samo stoka za klanje jer radimo u njihovim tvrtkama. koji si ti jeb. ulizica, ali takvi su svi psi.

NK
nena kozul
15:13 14.06.2010.

....upravo tako FRANJO.....na zalost i tugu nas ozaloscenih.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije