Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ekonomski tim
Povratak na članak

HUP dao i drugog ministra, a Čobankoviću krizne situacije

Martina Dalić trebala bi bez rebalansa održati proračun Ivana Šukera zbog kojeg je i otišla iz Vlade

Komentari 27

AM
amato
20:26 01.01.2011.

Pupovac je krtica i ne vjerujem u njegove dobre namjere. Ali da nam uvali Miloševića. Hebote

VL
PI
piccolo
10:23 28.12.2010.

Heba te koja je taj HUP tvornica nobelovaca. Evo poslije onog svjetskog stručnjaka za gospodarstvo Popijača koji je uspio i ovih 100 preostalih radnih mjesta upropastit, pojavilo se novi stručnjak sa kojim će nas i Kazahstan prestić za tri koplja

VL
SA
Savjest
10:22 28.12.2010.

Косор - потенциальный хорватский Путин “(G. Domagoj Milošević) upoznat je sa svim preprekama investiranjem ali i izvoznim mogućnostima. Iako viziju ima, jasno je da sav posao neće moći sam odraditi, pa se očekuje i formiranje tima zaduženog za privlačenje ulagača...... Taj je posao već počeo dobro Popijač, koji u posljednje vrijeme čak i osobno prima strane ulagače i razgovara o preprekama te kako im pomoći.” Umjesto pravne države koja podržava liberalni društveni sustav, imat ćemo specijaliste u državnoj upravi koji će posredovati, pomagati ili direktno dogovarati strane investicije. Takav primjer postoji u Rusiji. A takva praksa postoji odavno i u Hrvatskoj naprimjer kad je MVP zaključilo ugovor s Hypo bankom o zajmu za izgradnju zgrada za veleposlanstva i kad se suradnja nastavila tako da nije bilo nikakvih prepreka za emisiju kredita te banke u Hrvatsku i po cijenu deformacija zakona koji su otvorili debalanse u uređenju prostora - izgradnju prostornog i poslovnog prostora bez odgovarajuće infrastrukture pa sve do direktnog ugrožavanja zdravlja i života građana u područjima s potencijalnim klizištima i na kraju izazvali krizu u graditeljstvu i proizvodnji građevnih materijala, jer je ovako napuhana gradnja morala stati ne samo zbog svjetske krize, već i zbog krize prodaje izgrađenog prostora. Tko će, naime, bez kredita kupovati stanove u objektima do kojih se ne može prići, a koji i sami ostaju ugroženi budućim gradnjama - odnosno po njima izazvanim klizištima - u susjedstvu? Državna inicijativa u odlučivanju u investicijama može dovesti samo do novih Obrovaca, upropaštenih Zagreba i jadranske obale pa makar takve inicijative vodio i dobar poslovni čovjek iz razloga što je on u Vladi samo državni činovnik.

VL
S1
slavonac 1
08:48 28.12.2010.

E njima je jako vazno koliko ce novaca uzeti iz EU? i nastavlja se put Ivice Seratora-meni sve tebi nista - izmedju sebe podijeliti a vi narode na prosijacki stap.Narod im je jako vazan samo za izbore a poslje stucajjjjjjjjjjj.Kao sto su vec rekli VI STE NAS IZABRALI I PUSTITE DA RADIMO SVOJ POSOOO.ZIVIO HSP

VL
GL
glagoljica
08:57 28.12.2010.

pozicija, institucija, investicija, participirati .....POLOŽAJ, USTANOVA, ULAGANJE, SUDJELOVATI KAKO JE KRENULO USKORO ĆEMO GOVORITI I FUTBAL.

VL
SA
Savjest
11:23 28.12.2010.

@lunar 2 I mi konja za trku imamo! Napiši komentar u Wordu i onda ga \"copypastiraj\" u komentar! Sve dobro!

VL
PO
porezni.obveznik
09:49 28.12.2010.

14words, vidim po tebi da nemamo svi ni privilegiju biti pismeni. A o daru logickog razmisljanja da ne pricam....

VL
OB
-obrisani-
09:10 28.12.2010.

\"Glavni cilj M. Dalić bit će uravnotežiti financije kako rebalans ove godine ne bi bio potreban.\" --- Zanimljivo je da je ona bila pomoćnica Škegri i Šukeru baš kada smo najviše oštećeni prodajom banaka... kroz PBZ i Dubrovačku popušili smo minimalno 6 milijardi kuna.

VL
14
14words
09:10 28.12.2010.

Nevjerojatnoje koliki je Milanović politički gubitnik i naivac,uostalom glupo je išta očekivati s njegove strane dok štiti Liniće i Daimler Lučine a za glasnogovornika Kukuriku stavlja ubojicu Čačića.

VL
OB
-obrisani-
09:17 28.12.2010.

@ 14words \"štiti Liniće i Daimler Lučine\" --- Koliko se sjećam, SDP je tražio brzu istragu u aferi \"Tržnice\" što je Kosorica odbila. Trebao bih reći \"Bajić je odbio\", ali svi znamo da Bajić pleše kako politika svira. A Daimlerr više nije na tapeti, words, otkada je priznao da je podmićivao upravo ovu Vladu pune četiri godine. Ovu Vladu koja je bez prigovora preuzela svih 210 kamiona.

VL
14
14words
09:20 28.12.2010.

Samo ti plačeni slijepi dezerteru štiti svoje poslodavce svi ćete vi doći na red... Nema više svetih crvenih krava tu demagogiju možeš prodavati maloj djeci. Nemamo svi tu priviegiju da smo zaposlenici SDP i vjerni sluge obrane njihovih interesa na netu a za to dobro plačeni novcem Holdinga stoga uopće nemam namjeru spuštat se tako nisko da bi polemizirao s tobom.

VL
OB
-obrisani-
09:22 28.12.2010.

@ 14words \"nemam namjeru spuštat se tako nisko da bi polemizirao s tobom. \" --- Ali nemaš problema otvoreno lagati, vidim. Zanimljiv sustav HDZ-ovih vrijednosti.

VL
PI
piccolo
09:30 28.12.2010.

14words..............opa evo lumena. Pa ajde majstore reci ti nama kakva bi bila razlika da je ministar kulture umjesto onog vašeg Jasema Mesića onaj orangutan iz ZOO-a iz prvog kaveza. Daj bar navedi jednu razliku, pliz !!!

VL
LU
lucas
09:40 28.12.2010.

Novi ljudi nove ideje. jacina vlada ima velike izvozne projekte, za Iran, Tursku i Egippt. U Teheranu će se graditi velika farma svinja a u Turskoj malo manja. Za Egipt je predviđen izvoz velikih količina prezervativa za komarce, jer u toj Nilskj zemlji , komarci su prava napast. Također je Đ. Poprdijač ugovorio dugoročni izvoz leda za Eskime. Ovakva izvozna industrija će zaposliti veliki broj radnika, tako da će nezaposlenost za uvijek nestati.

VL
PI
piccolo
09:47 28.12.2010.

27.12.2010. u 15:15h piccolo je napisao/la: ............ JUČERAŠNJA VIJEST................................ EKSKLUZIVNO iz Svjetske banke NAJNOVIJE DOSTIGNUĆE HRVATSKOG GOSPODARSTVA: gospodarski rejting Hrvatske sa mjesta \"smeće\" pao je za jedno mjesto na poziciju \"govno\". Sljedeća razina je \"septička jama\". __________________________________________________________ ...................DANAŠNJA NAJNOVIJA VIJEST.................................. NAJEKSKLUZIVNIJE

VL
PI
piccolo
09:47 28.12.2010.

27.12.2010. u 15:15h piccolo je napisao/la: ............ JUČERAŠNJA VIJEST................................ EKSKLUZIVNO iz Svjetske banke NAJNOVIJE DOSTIGNUĆE HRVATSKOG GOSPODARSTVA: gospodarski rejting Hrvatske sa mjesta \"smeće\" pao je za jedno mjesto na poziciju \"govno\". Sljedeća razina je \"septička jama\". __________________________________________________________ ...................DANAŠNJA NAJNOVIJA VIJEST.................................. NAJEKSKLUZIVNIJE ……video linkom iz EU Banke……………………… Dana 28.12.2010. rano u jutro u točno u 6,55 sati država Rvatska pod vodstvom premijerke Jadranke Kosor i njezinog zamjenika Čobana Čobija Čobanskog je snažno zaronila u „septičku jamu“ i momentalno se bori da dođe do zraka. Prognoze su da će uspjeti 1: 1.000.000.000.

VL
OB
-obrisani-
10:12 28.12.2010.

@@@@ VEČERNJI list - e izdanje KAD MISLITE POPRAVITI ILI POBOLJŠATI USUGU SAERVERA, A NE DA SE SVAKU MINUTU - DVIJE GASI?

VL
VO
VoxPopuli
10:32 28.12.2010.

ŽALOSNO. To kad HUP daje ministre gospodarstva je isto kao kad AL CAPONE daje predsjednike sindikata. Čik pogodi o čijim će interesima brinut. Šamarčina Jadranki kosor koja joj je doletila od više od 700.000 građana povodom, interesantno, prve Popijačeve HUPovskee avanture u napadu na prava radnika, očito nije urodila plodom.

VL
DR
dreamteam
10:42 28.12.2010.

Ovakve face su sramota za Hrvatsku pred zapadnim svijetom.

VL
OB
-obrisani-
10:43 28.12.2010.

a je, je. čuveni stručnjak, nema kaj! taj stručnjak je uspio proizvesti najveće seljačke bune od matije gupca na ovamo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.