Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hrvoje Petrač na dva mjeseca ostaje bez kantine

petrac
Arhiva VL/Boris Šćitar
01.10.2009.
u 15:10

Postane li odluka pravomoćna, Petrač više neće imati gdje potrošiti 500-injak kuna, koliko se tjedno smije potrošiti u zatvorskoj kantini. Hrvoje Petrač u Puli služi sedmogodišnju kaznu zbog otmice sina Vladimira Zagorca.

Upravitelj pulskog zatvora "najpoznatijem hrvatskom zatvoreniku" Hrvoju Petraču izrekao je stegovnu mjeru ukidanja prava na korištenje zatvorske kantine, potvrdio je neslužbeni, no dobro upućeni izvor.

Upravitelj se na stegovnu mjeru, koja bi navodno trebala na snazi ostati dva mjeseca, odlučio nakon što je Petrač zatečen kako telefonira iz ureda višeg savjetnika Odjela za tretman, koji je već ranije suspendiran s dužnosti. Odluka još nije konačna jer se na odluku Petrač može žaliti Upravi za zatvorski sustav.

Postane li odluka pravomoćna, Petrač više neće imati gdje potrošiti 500-injak kuna, koliko se tjedno smije potrošiti u zatvorskoj kantini. Hrvoje Petrač u Puli služi sedmogodišnju kaznu zbog otmice sina Vladimira Zagorca.

Ključne riječi

Komentara 7

TH
thevoice
17:17 01.10.2009.

je** ga mihac , ako pusis mozes prestati i evo ti 500 kn , ako ne pusis naje*** si , nemas od kuda usparati!! :-) sretno

OB
-obrisani-
20:20 01.10.2009.

Da možeš si misliti, sredit će njemu njegov prijatelj Mesić koji VIP apartman da jadan ne pati.

MM
Mladen Miletić
20:23 01.10.2009.

Podvala sistema policije dozvole mu- policajci poznavaoci zakona odredbi ; da bi ga uhvatili i dodatno kaznili. podmuklost sistema preuzeta od Amera. Nagovoraj nekoga na nešto da bi se mogli iživljavati nad pojedincem !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije