Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brod zaustavljen

Hrvatski pomorci bez hrane i vode u Istanbulu

tanker
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
20.12.2013.
u 20:50

Sindikat pomoraca hrvatske potvrdio je da su o svemu obaviješteni hrvatsko veleposlanstvo u Turskoj i predstavnici turskog ureda Međunarodne federacije transportnih radnika(ITF).

Na tankeru CGM Tiger, koji je na sidrištu ispred Istanbula još od listopada, nalazi se 11 hrvatskih pomoraca koji su ostali bez hrane, struje, goriva i vode te nisu primili plaće za posljednja četiri mjeseca, donosi Novi List

Tanker na kojem se nalaze i četiri Ukrajinca prisilno je zaustavljen zbog dugovanja, a sindikat pomoraca hrvatske je potvrdio da su o svemu obaviješteni hrvatsko veleposlanstvo u Turskoj i predstavnici turskog ureda Međunarodne federacije transportnih radnika(ITF).

Inače, vlasnik broda je talijanska kompanija Cryo Gas Med Srl (CGM).

>> Hrvatski tanker nasukao se pokraj Srijemskih Karlovaca

Ključne riječi

Komentara 4

NV
novo vriijeme
21:43 20.12.2013.

Eto kako se danas sa našim pomorcima postupa, na šta su spali zahvaljujući propasti Hrvatske kao pomorske zemlje, šta na to kaže premijer, predsjednik Hrvatske, predsjednik Sabora.

DA
DankeD
22:24 20.12.2013.

A u tamnici u kojoj smo bili imali smo 157 brodova koji su plovili svuda, i niko nije bio gladan. Sreća pa smo se od tamo izbavili.

Avatar herbe
herbe
21:40 20.12.2013.

Naravno da su ostali bez struje kada nemaju gorivo. Agregati rade na dizel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije