Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brod zaustavljen
Povratak na članak

Hrvatski pomorci bez hrane i vode u Istanbulu

Sindikat pomoraca hrvatske potvrdio je da su o svemu obaviješteni hrvatsko veleposlanstvo u Turskoj i predstavnici turskog ureda Međunarodne federacije transportnih radnika(ITF).

Komentari 4

NV
novo vriijeme
21:43 20.12.2013.

Eto kako se danas sa našim pomorcima postupa, na šta su spali zahvaljujući propasti Hrvatske kao pomorske zemlje, šta na to kaže premijer, predsjednik Hrvatske, predsjednik Sabora.

VL
DA
DankeD
22:24 20.12.2013.

A u tamnici u kojoj smo bili imali smo 157 brodova koji su plovili svuda, i niko nije bio gladan. Sreća pa smo se od tamo izbavili.

VL
Avatar herbe
herbe
21:40 20.12.2013.

Naravno da su ostali bez struje kada nemaju gorivo. Agregati rade na dizel

VL
Avatar morski covik 1
morski covik 1
07:43 21.12.2013.

Hrvatska Drzava i dalje upoorno i neometano radi na unistavanju Hrvatskog Pomorca kao brenda. Danas smo svjedocima panike sirom Lijepe Nase - Hrvatska je "zaboravila" na obaveze prilikom potpisivanja poslijednje STCW konvencije te nasi ljudi maovno ostaju bez posla jer poslodavac trazi ovlastenja koja a ova Drzava zaboravila izdati, pripremiti i organizirati. Sramota... Kolegama koji sada zaradjuju kruh sa sedam kora zelim puno srece i mirno more.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.