Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA ŠANSA

Hrvatska ima novog milijunaša, objavljeno gdje je uplaćen listić

Igre na sreću
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
02.11.2022.
u 21:34

Odigrao je dvije kombinacije, uplatio iznos od 15,00 kn te je prijavom na igru Druga šansa svoj nedobitni listić pretvorio u dobitni", poručili su iz Hrvatske lutrije

Sretni dobitnik iz Drniša će itekako pamtiti današnji dan. Hrvatska lutrija objavila je da je u izvlačenju 88. kola igre Loto 7 osvojen dobitak Druga šansa u iznosu od 1.000.000,00 kn.

"Sretni dobitnik je u 85. kolu od 22.10.2022. godine, svoj listić uplatio na prodajnom mjestu Hrvatske lutrije, Kardinala A. Stepinca 18, Drniš. Odigrao je dvije kombinacije, uplatio iznos od 15,00 kn te je prijavom na igru Druga šansa svoj nedobitni listić pretvorio u dobitni", poručili su iz Hrvatske lutrije i čestitali sretnom dobitniku.

Hrvatska lutrija objavila je kako u 88. kolu igre Loto 7 izvučena je i šestica, u iznosu od 51.406,80 kn (6.822,85 €)

VIDEO:Što se događa s vremenom? Poznati meteorolog otkrio što možemo očekivati u studenom!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije