Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tata je zalio mamu!

Hrvat u Švicarskoj zalio bivšu suprugu loncem kipuće vode

\'zlostavljanje zena nasilje u obitelji  silovanje\'
Arhiva VL
29.08.2011.
u 16:37

Žena je teško opečena, a ozlijeđen je i njihov petogodišnji sin. Starije dijete nije ozlijeđeno.

– Tata je zalio mamu kipućom vodom – kazao je petogodišnji Tomislav bolničarima koji su stigli u stan obitelji Hrvata Ivice J. (34) (kako su muškarca nazvali u švicarskom Blicku, koji i donosi priču o obiteljskoj tragediji) nakon dojave policiji o obiteljskom nasilju. Prema informacijama kojima se zasad raspolaže, bivši su se supružnici sukobili u stanu u kojemu su nekada živjeli u švicarskome gradu Huttwilu.

Ivica J. i Luja L. sjedili su za kuhinjskim stolom. Na štednjaku se grijala voda. U jeku svađe Ivica J. primio je lonac i vrelom vodom zalio bivšu suprugu. Žena je teško opečena i helikopterom je prebačena u bolnicu u Zürich, a kipuća je voda ozlijedila i malenog Tomislava. U stanu je bio i stariji sin, devetogodišnji Josip, koji nije ozlijeđen.

Susjedi su posvjedočili da je iz stana često dopirala buka, premda su se supružnici razišli prije desetak mjeseci. Istraga još traje, a dječaci su privremeno smješteni kod udomitelja.

Komentara 14

KU
kukuriku
17:39 29.08.2011.

..ocíto je Supruga kasnila sa ruckom,....a ovi su gladni cékali kod stola...??

NJ
Njamanjam
18:54 29.08.2011.

B***letina koju će Švicarci sigurno drastično kazniti. Kod nas bi možda dobio 3 mjeseca laganog zatvora i slobodne vikende. Ženi želim brz oporavak i što manje traume od ovog g**a.

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
21:49 29.08.2011.

Sigurno je šarala okolo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije