Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO TWITTERA

Hrebak iz HSLS-a pozvao Elona Muska u Bjelovar: Evo što mu je poručio

Elon Musk
Foto: Patrick Pleul/DPA/PIXSELL
1/4
05.09.2020.
u 16:51

Ako je istina, veselim se dolasku te velike svjetske kompanije u Hrvatsku. No, ima i boljih mjesta od Zagreba, pogotovo tamo gdje ti neće kožu oguliti porezima i nametima ili "plavim kuvertama, napisao je Hrebak

Nakon što je čuo vijesti o mogućem dolasku jedne od najuspješnijih hi-tech svjetskih tvrtki "Tesla", gradonačelnik Bjelovara, Dario Hrebak, nije gubio vrijeme i iskoristio je društvenu mrežu Twitter da pozove Muska u njegov grad.

Na krilima politike koju provodi u Bjelovaru, poznate po svojoj transparentnosti, digitalizaciji, tax free modelu i brzoj administraciji, Hrebak je sročio tvit za Muska.

"Ako je istina, veselim se dolasku te velike svjetske kompanije u Hrvatsku. No, ima i boljih mjesta od Zagreba, pogotovo tamo gdje ti neće kožu oguliti porezima i nametima ili "plavim kuvertama". 

"Elone, dođi u Bjelovar, grad koji drži do svojih poduzetnika i u kojem vaša kuna vrijedi više!"

Ključne riječi

Komentara 4

TS
tsomething
18:43 05.09.2020.

Cudno da mu nije spomenuo transparentnost

ST
Stipan
22:54 05.09.2020.

Da nije Nikole Tesle nebi ni znao za Hrvatsku.

BE
Beskucnik
10:21 06.09.2020.

Sela oko Bjelovara je nesto sto sokira svakog covjeka , da me netko svezanih ociju spustio tamo , bio bih siguran da sam negdje u srednjoj Aziji ili juznoj Srbiji , takve sirotinje dugo nisam vidio , zapravo sve okolo BJ ,teska sirotinja i pustos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije