Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GODINAMA SE BORILA S TUMOROM

Hrabra Osječanka izgubila je bitku: Umrla je Ena Šarac

Ena Šarac
Foto: Facebook
1/4
08.05.2021.
u 20:28

Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele', objavila je na Eninom profilu njezina prijateljica

Nakon duge bitke s bolešću, umrla je hrabra Osječanka Ena Šarac (26) koja se veći dio svoga života borila s tumorom na mozgu.

'Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo. Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti. Čuvaj svoje anđele', objavila je na Eninom profilu njezina prijateljica.

 

Enica najveća i najčistija duša ovog svijeta postala je nebeski anđeo 😭🙏 Čuvaj svoje roditelje koji će teško ovo preživjeti 😭 Čuvaj svoje anđele 😭 Prijateljica Enicine obitelji

Objavljuje Eny ŠaracSubota, 8. svibnja 2021.

 

Eni je prvo bio dijagnosticiran tumor na mozgu s kojim se borila 15 godina, a onda joj je otkriven i tumor na kralježnici da bi na kraju dobila i leukemiju.

No, hrabra Osječanka uvijek je bila optimistična, vedra i nasmijana. 2013. dva dana nakon što je puštena iz bolnice zbog krvarenja u mozgu s hodalicom je otišla u Ekonomsku i upravnu školu te maturirala.

- Nisam imala tremu, jedva sam čekala da i to završim. Iskreno, nemam pojma s kojom sam ocjenom maturirala. Nakon rečenice "Čestitam, Ena, upravo si završila srednju školu", ništa više nisam čula - ponosna je tada bila Ena.

U travnju je ponovno završila na operaciji glave jer joj je otkrivena bakterija MRSA.

- Jedan doktor mi je rekao 'pa Ena kod tebe ništa ne ide kako planiramo, nego nas namučiš 13 sati dok te ne zavolimo kao svoje dijete' - objavila je Ena prije nekoliko dana Facebooku poručivši kako je dobro.  Iako je operacija uspješno izvedena, hrabra Osječanka ipak ovu bitku nije dobila.

Draga Ena, počivala u miru.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Golum
Golum
21:15 08.05.2021.

Ena drago dijete pocivaj u miru, napatila si se i previse. Obitelji sucut!

GL
glad
21:21 08.05.2021.

Leti nebom i pojavi se katkada kao jaka svijetlost, da znam da si to ti Andjele, neka te čuvaju Andjeli

GL
glad
21:19 08.05.2021.

Neka ti je vječna slava i hvala, Andjele neoplakani, u srcu i mislima zauvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije